Søren Krogh ser frem til nøglekamp mod Lyngby

I sidste weekend var der fest og glæde på Odense Stadion, da OB lørdag aften spillede mod FCK, og sendte dem hjem til hovedstaden med et nederlag på 2-1.

Den sejr gjorde en masse godt for truppen og staben, og den assisterende træner, Søren Krogh, fortæller også, at det har været en rigtig god uge på træningsbanen efter den sejr.

– Den har været god. Der har været godt humør. Vi har haft en lang uge, hvor vi har været meget sammen, og vi har fået trænet og evalueret godt efter kampen, og vi har forberedt os godt til den kommende kamp.

– Det har været en god uge, og vi skal leve af den gode energi, vi har fået af at slå FCK på hjemmebane.

Så skal det bare vises på banen mod Lyngby..

– Vi er godt klar over, at det er en af de vigtigste kampe i sæsonen mod Lyngby, fordi vi kan få bid. Det kommer til at kræve absolut max, og vi har stor respekt for Lyngby. De leverer fysisk, og de har spillet nogle pæne kampe. Vi får modstand til det sidste.

– Det er et hold, der aldrig giver op. Det kan man også se, da de var nede med 0-3 mod FC Midtjylland, og kommer tilbage på 3-3. De er svære at slippe af med, så det bliver en svær opgave.

– De har ikke vundet en kamp endnu, så de vil jagte alt, hvad der er at jagte. De kommer med en stor fysik. De er placeret højt på de fysiske stats, og de arbejder hårdt, sindssygt hårdt. Det er primært det, vi skal matche. De er ekstremt sultne efter at få deres første sejr og få noget energi derfra. Det bliver en svær opgave.

Lyngby er oprykkere, og med kun tre point efter de første ni runder er de placeret på ligaens sidsteplads. På papiret ligner det derfor et hold, OB skal kunne slå.

– Når du siger det sådan, så skal vi selvfølgelig det. Det er det, vi arbejder hen mod. Vi skal have mere bund i vores præstationer, og der skal vi levere en præstation, der er god nok til at vinde over Lyngby.

– Det er en nøglekamp. Det her med at vi kan få bid og kigge lidt den anden vej end ned. Den er ekstremt afgørende for det syn, der er på ligaen, men det er sindssygt tæt. Det er en nøglekamp for os. Det er alle kampe, men lige den her er meget vigtig, også fordi den er lige før landskampspausen.

– Vi vil gerne gå på landskampspause med en god fornemmelse og en masse god energi. På alle måder er det sindssygt vigtigt. Der er ikke noget værre end at tabe en kamp lige før en landskampspause, så man kan gå og surmule i 14 dage over det. Vi skal vinde den her.

Kommer landskampspausen på et godt eller skidt tidspunkt?

– Personligt har jeg det sådan, at hvis vi ikke leverer en præstation, der er værd at gå på landskampspause med, så vil jeg gerne have en ny kamp hurtigst muligt. Så det er igen bare for at understrege vigtigheden af, at vi får en top performance mod Lyngby. Det er vigtigt at gå på pause med tre point.

One Reply to “Søren Krogh ser frem til nøglekamp mod Lyngby”

  1. totosite

    I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. totosite, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

Comments are closed.