Spiltips: Silkeborg – OB

Fredag aften spiller OB på udebane mod Silkeborg, og vi burde komme med noget selvtillid efter vores gode kamp mod Brøndby, hvor vi fik det ene point, selvom vi var i undertal i 80 minutter.

Inden kampen ligger vi nummer 7 med 10 point, og med en sejr kan vi spille os op i top 6, i hvert fald for en stund. Silkeborg ligger nummer 13 med 7 point, og med en sejr kan de altså komme a point med os.

OB har ikke tabt på udebane i denne sæson, hvor det er blevet til en sejr over Helsingør, og to uafgjorte mod hhv. AGF og SønderjyskE. Hvis man vil halvgardere sig, og bare sige at OB ikke taber, så kan man få odds 1.40.

Efter vores første 8 kampe er vores målscore på 7-7, hvilket er et gennemsnit på mindre end 2 mål pr. kamp, og hvis man tror på, at det fortsætter i kampen mod Silkeborg, så giver det odds 1.75, hvis der kommer mindre end 2.5 mål i opgøret.

Vi har måske den bedste målmand i Superligaen, der har hevet nogle vanvittige redninger ud af ærmet i denne sæson, og lagt sammen med, at vores forsvar begynder at se lidt solidt ud, så kunne man måske overveje, om Silkeborg overhovedet kommer på tavlen i kampen? Vi har holdt målet rent i halvdelen af vores kampe i sæsonen, og hvis det sker igen fredag aften, så giver det odds 3.20.

Til sidst vil jeg lige nævne lidt af et langskud. Vi var i Ådalen for at se den sidste træning inden fredagens kamp. Hvis Kent Nielsen vælger at stille op i den 4-4-2, som han plejer, så ser det umiddelbart ud til, at Mathias Thrane starter inde. Midtbanespilleren var simpelthen ‘on fire’, da der blev spillet på to mål, og han endte med at score 3-4 kasser, hvilket der ikke var andre, der toppede. Han virkede meget oplagt, og hvis han scorer i kampen mod Silkeborg, giver det odds 6.00. Hvis han scorer kampens første mål, giver det odds 15.00.

Alle odds der er nævnt i dette indlæg, er fundet hos vores partner, 777.dk.

Husk du stadig kan deltage i vores konkurrence om en OB-trøje. Alt du skal gøre, er, at gå ind på 777.dk og spille minimum 50 kroner på kampen mellem Silkeborg og OB, inden kampen går i gang. Derefter skal du sende et billede af din kupon til kontakt@obstruktion.dk eller til vores Facebook eller Twitter. Vi trækker lod blandt alle de indsendte kuponer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *