Svendsen: Godt sammenspil med Bashkim

Sander Svendsen har for alvor slået sit navn fast i Superligaen efter sit skifte til OB, hvor han i sine første fire kampe har bidraget med fire scoringer i den stribede trøje.

I de to seneste kampe mod Esbjerg og Randers vandt OB dem begge med 1-0, og her er den norske angriber blevet matchvinder i begge opgør. Han vil dog ikke helt love, at han også bliver det mod FC Nordsjælland fredag aften.

– Det er et godt spørgsmål. Vi får at se, men det vigtigste i morgen er, at vi laver en god præstation, og at vi tager tre point.

Nordmanden er kommet ind på holdet ved siden af Bashkim Kadrii, og han fortæller, at de to allerede nu har fået skabt et rigtig godt sammenspil.

– Det fungerer rigtig godt, og han har jo også serviceret mig meget fint. Vi forstår hinanden. Han ved, hvad jeg tænker, og jeg ved, hvad han tænker. Vi har et rigtig godt sammenspil, som jeg håber, vi kan bygge mere og mere på.

Svendsen regner med, at det bliver en svær kamp i Farum fredag aften, men tror han også på, at fynboerne nok skal få skabt nogle chancer.

– Jeg tror, det bliver en hård kamp mod et godt Nordsjælland-hold. De er et hold, der har bolden meget, og gerne vil have bolden så meget som muligt. Det skal vi så forsøge at arbejde med, og jeg er sikker på, vi nok skal komme frem til chancer.

For nogle spillere er det mindre sjovt at komme til Farum og spille, fordi de spiller på kunstgræs, men det er Svendsen vant til oppe fra Norge, så det er slet ikke noget problem for ham.

– Ja, jeg har spillet på kunstgræs hele livet, så det er helt almindeligt for mig. Jeg er sikker på, det nok skal blive godt.

I de tre første kampe i sæsonen lukkede OB syv mål ind, mens der er blevet sat en prop i med rent bur i de to seneste kampe. Nordmanden er glad for, at OB nu holder nullet, og han mener ikke, det er gået ud over offensiven.

– Nej, det synes jeg ikke. Det er vigtigt at holde nullet, og det har givet os seks point. Nu skal vi bare lave nogle flere kasser, samtidig med vi holder clean sheet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *