Thomas M: Reserveholdet har gjort det godt

Tidligere på eftermiddagen spillede vores reservehold på hjemmebane mod Brøndby, og det endte med at blive en kamp uden den store spænding.

Brøndby kom godt nok hurtigt foran med 1-0, men OB fik vendt kampen på hovedet, og det endte med, at hjemmeholdet hentede en knusende sejr på 6-1.

Det var et meget ungt hold, Brøndby kom til Odense med, og det var også noget, vores rutinerede målmand, Thomas Mikkelsen, lagde mærke til.

– Ja, det må man sige. Jeg må sige, da vi stod, og gav hånd, der kunne jeg godt se, de var yngre end mig, men jeg synes egentlig, de gik friskt til den. Vi fik også en skidt start, og det er jo deres fortjeneste. De spillede friskt til, synes jeg.

Det endte med at blive en forholdsvis let sejr, og Mikkelsen mener, at reserveholdet har præsteret rigtig godt, ikke kun i dag men generelt i de fleste kampe.

– Jeg synes generelt, vi har gode præstationer på reserveholdet. Vi havde en mindre god præstation ovre i Helsingør, og det er derfor, vi ikke vinder rækken, og det er lidt ærgerligt. Men jeg synes virkelig, vi har været stærke i de reserveholdskampe, og det er glædeligt, vi også tog en sejr her.

Målmanden leverede nogle gode redninger og indgreb, når der var brug for det i dagens kamp, og han er da også selv fint tilfreds med det, han fik vist.

– Jeg synes egentlig, den var fin nok. Jeg prøver at tage lidt mere ansvar, fordi vi også bliver yngre og yngre på vores hold. Det gik fint, jeg dominerede feltet fint, og havde også nogle gode redninger. Det var tilfredsstillende.

– Der var ikke så meget at lave i 1. halvleg, der var flere skud i 2. halvleg, må man sige. Det var fint, og vi holdt nullet i 2. halvleg trods alt.

Selvom det blev til en stor sejr, så er Mikkelsen da lidt ærgerlig over, at Brøndby fik det mål, der betød, at han ikke holdt buret rent.

– Det var selvfølgelig ærgerligt, men nogle gange er det svært at holde nullet i de her reserveholdskampe. Om man vil det eller ej, kan man ikke altid være der 100% i samtlige dueller, og det var virkelig varmt i dag, og jeg synes sgu egentlig, drengene kæmpede godt for det. Men det er selvfølgelig irriterende, at de scorer.

Med hans 34 år er Mikkelsen den klart mest rutinerede spiller på reserveholdet, og han befinder sig ganske fint på holdet sammen med de noget yngre spillere.

– Jeg synes egentlig det er fint, for de giver sig hver gang. De mangler selvfølgelig noget taktisk skole, men det kan jeg være med til at give dem nede bagi i hvert fald. Jeg synes det er rart, at vi har de yngre kræfter med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *