Thomas Mikkelsen: Stolt over at komme til OB

For nyligt kom det frem, at OB fra den kommende sæson har sikret sig en ny målmand. Det er den rutinerede, Thomas Mikkelsen, der har skrevet under på en 2-årig kontrakt.

Mikkelsen er 33 år, og han har tidligere spillet for B1909, FC Fyn, Næsby, FC Vestsjælland, og nu spiller han for Fredericia i 1. division.

Det er altså en ægte Fynbo, der kommer til OB efter sæsonen, og han fortæller da også til OBstruktion, at han er meget stolt af, at han skal spille for OB.

Jamen som fynbo er det største jo at spille for OB, så det er jeg jo selvfølgelig rigtig stolt over at komme til. Jeg skulle faktisk bruge lidt betænkningstid over, om jeg skulle tage skridtet, da der jo er en stor sandsynlighed for, at jeg ikke spiller weekend efter weekend, som jeg har gjort siden jeg var 20 år. Men som jeg nåede frem til, får jeg nogensinde en større chance end nu, når min alder også er lidt deropad? Så jeg valgte at tage chancen, og jeg glæder mig helt vildt til at give den gas, både til træning og kamp.

Mikkelsen spillede en lang periode for FC Vestsjælland, som han var med til at spille op i Superligaen, men han mener dog, at skiftet til OB er det største skridt, han har taget i sin karriere.

– OB er den største klub, jeg har spillet i, uden tvivl. Vestsjælland som jeg spillede for i næsten 7 år, var en klub der skulle bygges op, hvor jeg var med hele vejen. Jeg var utrolig stolt over det, vi opnåede der med både oprykning, overlevelse, og det største, en pokalfinale.

OB’s reservemålmand, Michael Falkesgaard, forlader klubben ved kontraktudløb efter denne sæson, og det er nok ham, Mikkelsen er udset til at erstatte.

Den nuværende førstemålmand, Sten Grytebust, har leveret nogle fornemme præstationer i den tid, han har været i klubben, og Mikkelsen mener da også, at han kommer til at konkurrere med en af de bedste målmænd i Superligaen.

– Jamen jeg ser Grytebust som en af de 3 bedste i rækken, og så kan man spørge, hvorfor jeg så vælger netop OB. Jeg tager det egentlig som en win win. Bliver han solgt, er der måske en mulighed for mig, og bliver han en sæson mere, jamen så har jeg fået så god en sparring og forhåbentlig lært noget af ham, så jeg står endnu stærkere den dag, jeg ryger i kamp. Jeg glæder mig til konkurrencen og forhåbentlig en god sparring os keepere og målmandstræner imellem.

Spørgmål fra fans

På OB’s debatforum havde vi givet muligheden for, at folk kunne stille spørgsmål til Thomas Mikkelsen. Det var der da også nogle, der benyttede sig af, og vi har derfor givet nogle stykker videre til ham.

Hvad er din spidskompetence som målmand?

– Jamen min spidskompetence som keeper er nok, at jeg mestrer det meste, en keeper skal være god til. Men jeg har hørt fra flere, at mit mand mod mand spil er en stor force, hvor jeg selv vil mene, at spillet med fødderne er det, jeg har udviklet allermest igennem de sidste par år.

Hvilke målmænd har du set op til?

Jeg har altid set op til Peter Schmeichel. Den power og udstråling han havde var unik. Så klart ham.

Hvilke menneskelige egenskaber kan du bidrage med i truppen?

Jeg har altid følt i de klubber, jeg har været i, at jeg har været vellidt. Lige hvorfor ville nok være nemmere at få andre til at svare på. Skal jeg prøve med et svar, må det være min ærlighed. Jeg ville aldrig gå og bagtale folk uden at tage fat i vedkommende efterfølgende. Man får altid et ærligt svar fra mig. Om det er på banen eller i omklædningsrummet, prøver jeg altid at være mod andre, som jeg gerne ville have, de var mod mig. Uanset om det er en ung eller gammel.

Ser du OB som din sidste klub, eller har du ambitioner om noget større?

Jeg kunne sagtens se OB som min sidste klub, men det er ikke min sidste kontrakt. Så hvis det bliver OB, der er min sidste klub, er det fordi, vi forlænger samarbejdet om 2 års tid. Om det sker, må tiden vise. Man kan jo håbe, da det jo så betyder, at begge parter har været tilfredse med samarbejdet.

Når man tænker på, at Grytebust har været ret sikker 1. målmand i OB, hvordan kan det så være, du ikke vælger at skifte til en klub, hvor du ville være sikkert førstevalg?

– Jeg vælger at skifte til OB i håb om spilletid, det er klart. Men som jeg også beskrev, bliver det selvfølgelig svært, så længe Grytebust er der, og præsterer godt. Jeg kunne godt have skiftet til et hold, der måske rykkede op, eller var i nedrykningsfare hvert år og haft større muligheder for spilletid der. Men omvendt, når jeg nu har været OB fan, og synes det er en fed klub, og for mig en top 4 klub, jamen hvorfor så ikke prøve det? Tager du ingen chancer i livet, opnår du heller ikke noget. Jeg ville ikke tænke tilbage på min karriere, og tænke at jeg nok skulle have taget OB, da jeg havde chancen. Nu har jeg gjort det, og jeg glæder mig sindssygt meget til at komme ind i et top profesionelt miljø, hvor det kræves, at du er der hver gang.

10 Replies to “Thomas Mikkelsen: Stolt over at komme til OB”

 1. off white outlet

  My spouse and i got now cheerful Louis managed to finish off his basic research using the ideas he came across out of your web page. It is now and again perplexing to simply happen to be handing out tips that many other people could have been making money from. And we already know we have the writer to give thanks to for this. All the explanations you’ve made, the easy blog navigation, the friendships your site help create – it is all wonderful, and it’s helping our son in addition to our family reckon that this subject matter is entertaining, and that is tremendously indispensable. Thank you for the whole thing!

 2. yeezy 350 v2

  I precisely wanted to thank you very much once more. I am not sure what I might have taken care of in the absence of the entire tricks documented by you on such a situation. This has been a very traumatic scenario in my view, nevertheless witnessing a new expert strategy you dealt with that took me to leap over gladness. Now i am happy for this work and as well , sincerely hope you are aware of a powerful job you have been providing teaching men and women through the use of a site. I know that you haven’t encountered any of us.

 3. air jordan

  I am also writing to let you be aware of what a fabulous encounter my wife’s princess experienced checking your web site. She learned a wide variety of pieces, with the inclusion of what it is like to possess a marvelous giving mindset to have many others with no trouble have an understanding of specified tricky matters. You actually exceeded our own expectations. Thanks for delivering those helpful, safe, edifying as well as fun tips about that topic to Lizeth.

 4. lebron james shoes

  I intended to post you this little note just to give many thanks yet again over the unique secrets you’ve featured in this case. It’s tremendously open-handed with people like you to grant extensively what exactly numerous people might have offered for an e-book to generate some dough for their own end, principally considering that you could have tried it if you decided. The inspiring ideas in addition worked to be the good way to realize that some people have similar eagerness just like mine to figure out somewhat more when considering this problem. I think there are a lot more pleasant opportunities in the future for those who browse through your blog.

 5. jordan 13

  I definitely wanted to develop a quick note to be able to appreciate you for those pleasant hints you are placing at this site. My extended internet lookup has finally been recognized with incredibly good information to exchange with my friends and family. I would express that we visitors are very fortunate to live in a useful network with very many perfect individuals with helpful opinions. I feel extremely lucky to have seen your webpage and look forward to many more cool moments reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

 6. curry 6

  I wanted to write you a little bit of remark to be able to give thanks the moment again over the wonderful secrets you’ve discussed in this article. It is simply extremely generous of you to deliver freely what numerous people would’ve marketed for an ebook to help with making some money for themselves, specifically now that you might well have done it if you ever considered necessary. Those good ideas in addition worked like the easy way to fully grasp that most people have the identical fervor just as mine to learn a lot more when it comes to this matter. I’m certain there are several more pleasurable periods up front for individuals who read through your blog.

 7. supreme

  Thanks for all of your labor on this blog. Kim takes pleasure in managing investigations and it is obvious why. My partner and i learn all relating to the dynamic way you deliver helpful tips and tricks via the web site and as well as cause contribution from others on this topic and our simple princess has been studying a whole lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re the one doing a good job.

 8. ggdb

  My spouse and i have been really peaceful that Michael managed to conclude his investigation through the entire precious recommendations he got from your very own site. It’s not at all simplistic to just continually be giving for free solutions which others could have been making money from. We do understand we need the writer to be grateful to because of that. The most important explanations you made, the easy website navigation, the friendships you can help to promote – it’s got everything overwhelming, and it’s really facilitating our son in addition to us understand this article is excellent, which is certainly exceptionally fundamental. Many thanks for everything!

 9. kenzo

  My husband and i were very relieved that Raymond could deal with his inquiry through the precious recommendations he grabbed in your weblog. It’s not at all simplistic to simply choose to be handing out things which usually others may have been selling. And we all keep in mind we have got the writer to appreciate for this. The entire explanations you’ve made, the simple site menu, the friendships you can give support to engender – it’s all awesome, and it is letting our son and the family do think the matter is entertaining, which is certainly really indispensable. Thank you for the whole thing!

 10. air jordan shoes

  Thanks a lot for giving everyone a very superb opportunity to check tips from here. It’s usually so superb and also full of a good time for me and my office co-workers to visit your blog on the least three times weekly to study the newest tips you will have. Of course, I’m also usually fulfilled concerning the awesome secrets you serve. Certain 3 tips on this page are certainly the most effective we’ve ever had.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *