Træning 5. april 2017

Vi havde besluttet os for, at vi skulle en tur forbi træningen i dag, og lige se hvordan det stod til forud for den meget vigtige kamp mod Esbjerg på fredag.

Nu er træningen jo igen tilbage i Ådalen, og lige meget hvad man mener om faciliteterne i Ådalen, så er der altså bare noget helt specielt ved at være dernede. Der er god stemning, og folk opfører sig som om, at alle kender hinanden.

Træningen var ikke ret taktisk præget, og der blev brugt en del af tiden på at spille på 2 mål, hvorefter der blev delt op i to grupper, hvor den ene gruppe øvede hjørnesparkskombinationer, og den anden øvede afslutninger.

Jeppe Tverskov og Jacob Buus deltog ikke i træningen med de andre, men kom ud efter 20-30 minutter for at lave nogle øvelser med den fysiske træner. Kent Nielsen fortalte, at Tverskov havde lidt knas med ryggen, men han forventer, at han kan spille for reserverne på mandag.

Da der blev spillet på 2 mål, var det 1. holdet mod reserverne, og egentlig var det mest reserverne, der imponerede. Især Mathias Greve gjorde det fornemt.

Ryan Johnson Laursen måtte forlade træningen, da han mærkede noget i sit lår, men han fortalte dog på vej ud, at han ikke troede, det var noget alvorligt. Det betød, at John Bredahl for en stund måtte tage en overtrækstrøje på og spille for reserveholdet. Han havde et par fornemme boldberøringer, men han skulle dog ikke være i spil til bænken på fredag.

Vi havde selvfølgelig også et ekstra øje på vores prøvespiller, Lukman Haruna, men han gjorde ikke det store væsen af sig. Hverken i spillet på 2 mål, eller i den efterfølgende øvelse, hvor der skulle skydes på mål.

Han var meget anonym, og han virker som en spiller, der har noget rust, der skal bankes af.

I spillet på 2 mål blev der skiftet lidt, så det var svært at gennemskue, hvordan Kent vil stille op og bruge Joan, Jönsson, Festersen og AK.

Vi blev dog enige om, at AK ikke solgte sig selv voldsomt godt, da han virkede meget tam og ukoncentreret foran kassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *