Thomasen: Vi kan vinde over Hobro

I sidste runde spillede OB på hjemmebane mod Randers, og hentede en flot sejr på 3-1, der kom i hus efter især en rigtig flot præstation i 2. halvleg.

Det var tre vigtige point, og det skal man forsøge at følge op på lørdag eftermiddag, hvor holdet skal ud i en svær udekamp mod oprykkerne fra Hobro.

Midtbanespilleren, Jens Jakob Thomasen, var ikke med i kampen mod Randers, da han sad ude med en skade, men han melder sig helt klar til kampen mod Hobro, og han ser frem til opgøret.

– Jeg tror, det bliver en spændende kamp, Hobro har jo gjort det godt. De er et godt sammensat hold, og de har været solide, især på hjemmebane. De har ikke tabt hjemme, før de mødte Brøndby. Vi ser frem til kampen i spænding, og vi føler også, at der er muligheder. Bare fordi de har gjort det godt, betyder det jo ikke, at de ikke kan slås, det kan de sagtens, og det er det, vi skal ud og jagte i morgen, siger Jens Jakob til OBstruktion.

Hvis det skal blive til tre point i kampen mod Hobro, så har Jens Jakob også opskriften på, hvad der skal ske, og det kræver, at OB kommer frem ad banen.

– Det vi skal blive bedre til, er at have en større vekselvirkning i vores måde at spille på. Vi arbejder lidt på at få vores backs sat lidt mere i scene, få slået nogle flere indlæg, og strække modstanderne. Det er det, vi har trænet på i løbet af træningsperioden, og så skal vi også fortsætte med vores fremadrettede spil. Vi forsøger, når det er muligt, at spille den frem. Vi vil gerne være angrebsivrige, og det er også det, der gør, at vi kan vinde i morgen. Vi skal frem på banen og have scoret de mål, der skal til. Hvis det bliver en lang kamp, og de kommer foran, så bliver det svært, for der er de solide.

En sejr over Hobro vil betyde, at de kun er et enkelt point foran os i tabellen, og det er da også noget, der er fokus på forud for opgøret.

– Der kan rykkes nogle point, det er der ingen tvivl om. Jeg vil næsten påstå, at man kan sige det om alle kampe. Det er så tæt, og hver gang der er en kamp, så er det muligt at få tre point, og det er sådan, vi ser på det. Hvis vi kan få tre i morgen, så rykker vi jo selvfølgelig, slutter Jens Jakob.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *