Den umulige jagt på en OB-trøje

Da vi for nogle uger siden spillede mod Silkeborg, havde vi i samarbejde med 777 en konkurrence kørende, hvor man kunne vinde en OB-trøje.

Den konkurrence var vi ret glade for, og aftalen var strikket sådan sammen, at vi skulle finde en vinder, og så skulle vi give vores kontakt fra 777 besked om, hvem vinderen var, og derefter skulle han så købe trøjen og sende den ud.

Vi spillede fredag aften, og mandag formiddag fik vi så trukket en vinder, som vi kontaktede for at finde ud af, hvilken str. han skulle have, hvor den skulle sendes hen osv.

De oplysninger fik jeg så givet videre, og jeg regnede selvfølgelig med, at det hele nu var i orden. En time senere fik jeg dog en ret kedelig besked. Der var udsolgt. I mine ører lød det helt åndsvagt, og jeg var derfor inde på InterSports webshop og tjekke efter selv, men ganske rigtigt var der ingen OB-trøjer. Eller jo, der var vores grønne udebanetrøje, men det var jo altså ikke det, der var præmien.

Man kan nemt sidde her og være bagklog, og tænke på at man skulle have tjekket op på det først, inden man lavede sådan en konkurrence, men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at der ville være udsolgt at OB-trøjer.

Jeg kontaktede derfor InterSport for at få at vide, hvornår trøjerne ville komme på lager, og jeg fik så at vide, at de ikke havde haft dem i noget tid, og de håbede på, at de ville få dem midt i oktober, men de var ikke sikre. Det vil sige, der er altså minimum halvanden måned, hvor det ikke har været muligt at købe en OB-trøje.

Jeg tænkte derfor, at det ville være muligt at gå ind i InterSport i gågaden og købe en trøje, men det var heller ikke muligt. Vi skulle bruge en i str. L, men alt hvad de havde i butikken var fem trøjer, og de var alle børne str, og det var ikke muligt at få fat i andre.

Jeg måtte derfor give besked til vinderen om, at vi simpelthen ikke kunne få fat i en OB-trøje til ham, men han havde heldigvis selv løsningen på problemet. Han havde nemlig selv købt en trøje nogle uger forinden, som han havde fået bestilt hjem til InterSport i Frederiksberg, og de var ved et uheld kommet til at bestille to hjem. Han kunne derfor gå ned i butikken og købe den trøje, de havde liggende, og han fik så pengene refunderet af 777.

Det endte derfor lykkeligt, men det var godt nok også ved at gå mig på, at vi ikke kunne overholde det, vi havde lovet i konkurrencen.

Jeg synes faktisk, det er skræmmende, at det er så svært at få fat i en OB-trøje. Da vi lavede vores store interview med Jesper Hansen, snakkede vi faktisk om, hvor mange der render rundt i andre fodboldtrøjer end OB her i Odense. En tur ned gennem gågaden, så møder du helt sikkert folk med Barcelona-, Real Madrid-, Manchester United, og Bayern München-trøjer, og vi snakkede om, hvordan det kan være, der ikke er så mange i OB-trøjer. Jeg kender ikke svaret på spørgsmålet, men det kan måske være, at OB-trøjer er ret svære at få fat i.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *