Thrandarson er klar til at starte inde: Forventer mange dueller mod SønderjyskE

I vinterpausen blev Aron Thrandarson opereret for sportsbrok, og det betød, at han ikke var med resten af holdet på træningslejr i Tyrkiet.

Han var derfor heller ikke med i truppen til årets første to Superligakampe mod FCK og FC Midtjylland, mens han gjorde comeback den 6. marts mod SønderjyskE, hvor han spillede de sidste 12 minutter.

I den efterfølgende kamp skulle OB møde AaB, og her blev islændingen skadet til træningen dagen før, så her var han heller ikke i truppen.

Han gjorde dog comeback i forrige runde mod Vejle, hvor han spillede hele anden halvleg, og i den seneste kamp mod FC Nordsjælland blev han skiftet ind til de sidste ni minutter. Den skade han fik inden AaB-kampen er han dog kommet over.

– Den skade ja. Men der har været lidt andre problemer, der har gjort det lidt svært. Det er bedre nu, og jeg tror, jeg kommer til at være på 100% snart.

Så nu når Okosun har karantæne i næste kamp, så er du klar til at starte inde?

– Ja, det er jeg.

Da Thrandarson kom ind til afslutningen af kampen mod FC Nordsjælland, var det fordi, at der skulle fightes for at få de tre point i hus, og så var der brug for islændingen.

– Vi skulle bare gå all in. Vi skulle bare vinde, det var det eneste, vi tænkte på i slutningen. Det var ikke så flot en kamp fra os, men vi de tre point, og det var vigtigt for os. Jeg vidste, jeg skulle være tæt på Adingra, for det var deres farligste spiller.

Hvor meget betød de tre point mod FC Nordsjælland?

– Sindssygt meget. Også for selvtilliden på holdet og for at få lidt flow i vores resultater. Vi har brug for at få bedre resultater. Vi har spillet nogle fine kampe, men vi har ikke fået resultaterne med, og så er det ligegyldigt. I den kamp var fokus bare på at vinde, og det gjorde vi.

– Jeg var også super glad for at se gutterne på banen, før jeg kom ind. Man kunne se, at de ville det virkelig meget.

Med sejren over FC Nordsjælland har OB fået lidt mere afstand till nedrykningsstregen, og i nogle tilfælde kunne det godt betyde, at skuldrene ville blive sænket lidt på spillerne.

– Måske, men vi tænker ikke så meget over det. Vi har en super vigtig kamp mod SønderjyskE igen, og hvis vi sænker skuldrene, og tager det roligt, så er du pludselig i problemer igen. Der skal være fuldt fokus på at få tre point på søndag, og så tager vi næste kamp derefter.

Hvad regner du med, det bliver for en opgave i Haderslev på søndag?

– Det kommer til at være en meget tæt kamp. Det bliver en svær kamp, for SønderjyskE er et meget fysisk hold, og vi ved ikke, hvordan banen er. Jeg forventer en kamp med mange dueller, og vi skal bare være klar fra start. Mod Vejle var vi ikke klar fra start, og så var det slut i første halvleg. Så vi skal være klar.

Det ser efterhånden rigtig svært ud for SønderjyskE, der ligger på sidstepladsen i Superligaen, og da alle nærmest forventer, at de rykker ned, har de alt at vinde nu. Det skal OB forholde sig til.

– SønderjyskE er altid et svært sted at spille. De er gode på hjemmebane, og er meget fysiske. Jeg siger igen, at hvis vi ikke er klar fra start, så bliver det svært. Det er mit hovedfokus at få spillerne til at være 100% klar fra start.

Sidste gang OB spillede i Haderslev, var fynboerne foran 2-0 ved pausen, men hjemmeholdet kom tilbage, og var OB fysisk overlegne i anden halvleg, og kampen sluttede 2-2.

– Jeg tror bare, vi skal lære af den kamp. Vi slappede for meget af i anden halvleg i den kamp, og tog ikke duellerne. Så kom de tilbage i kampen, og så blev det svært. Vi skal bare blive ved, og vi skal forberede os på, at det bliver krig på banen. Så skal vi hjem med de tre point.

One Reply to “Thrandarson er klar til at starte inde: Forventer mange dueller mod SønderjyskE”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *