Tingager: Vi kan leve med 1-1

Der var masser af fight og dramatik, da OB tog imod Brøndby her til aften, og et af de dramatiske øjeblikke stod Frederik Tingager for.

Efter et kvarters tid havde han et sammenstød med Sten Grytebust, og han lå et stykke tid i græsset i voldsom smerte. Der blev signaleret, at Tingager skulle skiftes ud, og Jeppe Tverskov stod da også klar til at komme ind.

Da først Tingager kom på benene igen, ville han dog meget gerne spille videre, og han spillede da også kampen til ende, selvom han tissese blod i pausen.

– Jeg tisser blod i pausen, og det er jo et typisk tegn på, at man har fået et ordentligt slag på nyren, og jeg spørger så, om det er forsvarligt at spille videre, og det kan jeg godt, hvis jeg ikke føler mig utilpas, og det gjorde jeg ikke. Jeg havde bare smerte, men det var fint, siger Tingager til OBstruktion.

Du så ikke, at Sten kom farende ud?

– Lige da jeg vender mig om, der ser jeg ham, og så kan jeg ikke nå at flytte mig, så det er uheldigt. Han er en stor mand at slå sig på.

Grytebust spillede en stor rolle i kampen, og med hans præstation, især i 2. halvleg, havde han en stor andel i, at det blev til et enkelt point. Tingager mener da også, at OB har en fremragende målmand.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi alle godt er klar over, at vi har en af ligaens bedste målmænd. Han lægger på hver gang, og det er imponerende. Det giver en ro nede bagved, meget andet er der ikke at sige.

Er det en tryghed at have Grytebust nede bagved, så man selv kan spille lidt mere vovet?

– Ja, selvfølgelig. Man ved, man har en god base nede bagved, og så tør man godt at gamble lidt engang imellem, så det har været godt at få ham til klubben.

Kampen endte som bekendt 1-1, og selvom Tingager synes, det så rigtig godt ud i starten, så mener han dog, at hvis man ser på kampens forløb, kan vi godt leve med det ene point.

– Vi starter utrolig godt, og vi får også scoret. Så får vi den ærgerlige udvisning, og hvis der er et hold, man ikke skal spille i undertal mod, så er det Brøndby. De har nogle dygtige spillere til at holde fast i bolden, og de får også skabt deres chancer. 1-1 kan vi godt leve med, når man kigger på kampbilledet, men når vi er foran 1-0 efter 10 minutter, så tænker man, ‘Okay, det ser godt ud’, slutter Tingager.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *