Træning 10. september

Spillerne havde haft fri fredag, lørdag og søndag efter torsdagens pokalkamp mod AB i Gladsaxe, og i dag var træningen rykket til kl. 14. Jakob Michelsen har fortalt, at han altid vil forsøge at lægge en sen træning den dag, spillerne starter op igen efter nogle sammenhængende fridage, og det vil han gøre for, at de har muligheden for at tage ud med deres familier i weekenden, og derfor kan møde senere til træning om mandagen.

Til dagens træning manglede Sten Grytebust og Sayouba Mandé stadig, og derfor var der igen en målmand fra Utopia med. Han hedder Simon, og vi har haft lånt ham i hele landsholdspausen, så der har været en mere end Oliver Christensen til målmandstræningen.

Mathias Jørgensen var heller ikke med, da han heller ikke er kommet tilbage fra landsholdopgaver endnu, Kamil Vacek manglede også, da han havde nogle personlige ting, han skulle have styr på i Polen, men han skulle komme tilbage i nat, så han kan spille for reserveholdet i morgen. Den sidste der manglede til træningen, var Ryan Johnson Laursen, der pådrog sig en skade i pokalkampen mod AB. Jonathan Harboe træner stadig ikke helt sammen med de andre. Han havde dog fodboldstøvler på, og lavede nogle løb sammen med fysioterapeuten.

Til at starte med var det Janus Blond, der stod for lige at varme spillerne lidt op, og han havde fået lidt ekstra tid til det i dag, så han stod for lidt forskellige øvelser i det første kvarters tid.

Efterfølgende blev spillerne delt op i to hold, og så blev der spillet i en firkant, hvor man selvfølgelig skulle holde bolden i egne rækker. Der var godt humør og tempo på, og et par gange blev der holdt en pause, hvor der så blev lavet en øvelse.

Herfra overtog Jakob Michelsen den ene halvdel af truppen, og på den ene banehalvdel delte han dem op i to hold. Det ene hold skulle angribe og agere ‘modstander’. Det andet hold skulle være vores forsvar, og her var Oliver Christensen på mål. Dem der angreb, skulle selvfølgelig forsøge at score, og dem der forsvarede skulle selvfølgelig forsøge at erobre bolden, og når de havde gjort det, skulle de så spille bolden frem og forsøge at få den lagt ind i et af to små mål, der stod i hver sin side på midterlinjen. Jakob stoppede øvelsen flere gange, og fortalte spillerne, hvad der var godt og skidt. Der er generelt rigtig god lyd på ham under træningen.

Oppe på den anden banehalvdel var det Henrik Hansen og Janus Blond, der stod for nogle forskellige former for skudtræning. Det var selvfølgelig de offensive spillere, der var med i denne øvelse, Nicklas Helenius, Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen, Bashkim Kadrii, Troels Kløve, Mathias Greve, Mads Frøkjær og Anders Klynge fra U19, der trænede med i dag.

Her er lidt video fra skudtræningen:

Da de var færdige med det, blev spillerne igen delt op i to hold, og så blev der spillet 11 mod 11 på stor bane. De første ti minutter var det et spil, hvor man fik tre point ved en scoring og et enkelt point, hvis man satte ti afleveringer sammen i træk. Der blev ikke scoret ret mange mål i de ti minutters tid, det varede. Der var vidst kun et enkelt. I de efterfølgende ti minutter var det bare en regulær kamp, og det mest dramatiske øjeblik var, da Jakob Michelsen dømte offside på Mikkel Desler, som dog mente, han var på sin egen banehalvdel. Den kendelse blev debatteret længe efter. På et tidspunkt så det også ud som om, at Casper Nielsen blev ramt af en skade, og i stor frustration hamrede han en bold over i buskadset. Han kom dog i omdrejninger igen, og fuldførte træningen, og det så ikke ud til, han havde yderligere problemer.

Til sidst overtog Janus Blond igen, og lavede nogle afsluttende løb med dem, der ikke skal spille for reserveholdet i morgen, og de ti der skal spille i morgen, sluttede træningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *