Reserverne måtte nøjes med uafgjort mod FCK

Det var et slagkraftigt reservehold, der bød FCK op til dans tirsdag eftermiddag. For første gang længe var der kampminutter til Jens Jakob Thomasen og Casper Nielsen. Startopstillingen så således ud:

FCK kom også med nogle prominente navne på holdet, hvor spillere som Stephan Andersen, Pierre Bengtsson, William Kvist, Nicolai Thomsen og Rasmus Falk var med.

Kampen startede meget stille og roligt, hvor FCK i de første fem minutter trillede bolden rundt, det meste af tiden på egen banehalvdel, mens vi stod på vores egen halvdel, og ventede. De kom ikke frem til noget, og vi havde heller ikke travlt med at forsøge at få bolden.

Efter lidt mere end ti minutter havde vi vores første skud på mål, da Jens Jakob Thomasen trykkede af fra distancen, men den røg et godt stykke over mål.

Vi fik bedre og bedre styr på tingene, og satte os på spillet, og efter ca. 25 minutter fik vi en god chance efter et hjørnespark, da Kamil Vacek fik trykket af, og Stephan Andersen måtte ud i en flot redning for at afværge.

På dette tidspunkt var OB inde i en rigtig god periode, og da der var spillet en halv time, gav det da også pote. Det regnede, og blæste på Odense Stadion, men de 148 tilskuere fik noget at varme sig på, da Desler sendte Festersen afsted, og efter en flot aktion kunne han finde Casper Nielsen inde foran kassen, og han kunne flot sende bolden i nettet til 1-0.

Kort før pausen var samme Nielsen tæt på at udbygge føringen efter en god aktion i FCK’s felt, men i stedet for bare at hamre bolden mod mål, valgte han den lidt mere fine løsning, og derfor kunne Stephan Andersen redde bolden.

Casper Nielsen gjorde generelt en god figur i kampen, hvor han fightede godt, og han var også i græsset et par gange, hvor han tog sig til hovedet, men begge gange kom han på benene igen, og spillede videre.

Stillingen ved pausen var 1-0 til OB, og det var bestemt ikke ufortjent. Hjemmeholdet overtog lige så stille styringen, og de kunne også godt have været foran med 2-0.

OB lavede tre udskiftninger fra starten af 2. halvleg. Mads Frøkjær, Yao og Anton Petersen blev sendt ind, mens Kløve, Skolnik og Kadrii blev taget ud. De udskiftninger var planlagt på forhånd, så mon ikke både Kløve og Kadrii er i spil til på fredag.

Det var FCK, der kom bedst ud til 2. halvleg, og efter kun to minutter blev der skabt balance i regnskabet, da lidt passivt forsvarsspil i OB’s felt betød, at Rasmus Falk pludselig stod derinde med bolden, og kunne sparke den sikkert ind til 1-1.

Efter scoringen dalede niveauet i kampen, der faktisk blev decideret kedelig at se på. Der var ikke de store højdepunkter at skrive hjem om.

Da der var spillet 70 minutter, havde Jens Jakob Thomasen også spillet færdig, og han blev erstattet af Peter Clement. Den unge Clement nåede dog kun at spille seks minutter, før han blev stemplet af William Kvist. Det var så slemt, at han måtte hjælpes fra banen af massøren og Stephan Andersen, og så kom Anders Klynge ind i stedet for.

Det var det eneste at berette om fra en meget kedelig 2. halvleg, og kampen sluttede derfor 1-1.

Reaktioner fra kampen.

Jens Jakob Thomasen:

Det var din første kamp i lang tid. Hvordan var det at være med igen?

– Det er altid rart at komme tilbage. Det er noget, jeg har ventet lang tid på, og kæmpet hen i mod at kunne klare mosten. Det var rart at være tilbage. Det er altid noget andet at træne, og når man så kommer i kamp, så er det der, man føler, at man er tilbage.

Du fik 70 minutter, hvornår tror du selv, at du kan spille en hel kamp?

– Jeg tror ikke, det tager ret lang tid. Det har meget at gøre med rytme og kampforløb. Jeg følte godt, at jeg kunne have ‘holdt ud’ resten af kampen, og det var ikke et spørgsmål om at være ved at dø efter 70 minutter, det er et spørgsmål om at have overskud, og det tror jeg, kommer ret hurtigt.

Hvad synes du om din egen præstation?

– Jeg synes, det var en okay kamp. 1. halvleg var bedre end 2., måske også qua at der går lidt luft af ballonen, men jeg synes, at jeg og vi får sat os okay på tingene. Vi er bestemt godt med, og vi kommer også foran, og vinder 1. halvleg. Jeg synes, jeg præsterer okay i 1. halvleg. 2. halvleg bliver lidt mere en forsvarskamp. Vi bruger rigtig mange kræfter, og det brød vores rytme, så en bedre 1. halvleg end 2. halvleg.

Hvordan oplevede du kampens niveau?

– Det var et godt niveau, det er åbentlyst for alle. Der var mange gode spillere med, der var Falk, der var Kvist, der var Thomsen, og vi stiller også rigtig stærkt op. Jeg synes bestemt, det var en reserveholdskamp, der levede op til det, vi kunne forvente.

Er du tilfreds med udfaldet af kampen?

– Ja, det må vi jo sige, i forhold til at vi ikke spiller en særlig god 2. halvleg. Man kan dele det op, og så vinder vi 1. halvleg, og de vinder 2. På den måde er resultatet okay, men vi skal ikke være tilfredse med 2. halvleg, så på den måde er vi ikke tilfredse. Når vi spiller, som vi gør i 2. halvleg, er det også stærkt, at vi holder resultatet.

Casper Nielsen:

Det var din første kamp i noget tid. Hvordan var det derude?

– Det var hårdt, men det var dejligt. Jeg havde glædet mig helt vildt til at spille fodbold igen. Der er ikke noget værre som fodboldspiller, at du ikke kan spille kampe, og bare skal rende rundt og træne. Det kan godt være surt, så det var selvfølgelig rigtig dejligt. Alt i alt var det dejligt at være tilbage.

Du spillede hele kampen. Hvordan synes du selv, formen er på nuværende tidspunkt?

– Jeg synes faktisk, den er god, hvis man tager i betragtning, at det er seks uger siden, jeg har spillet en kamp. Jeg holdt 90 minutter, men de sidste 15 minutter var hårde. Taget i betragtning af, at det var en hård kamp, en kompetent modstander hvor der skal løbes meget, hvilket koster lidt ekstra meter. Der var ingen krampe, det kan godt være, det var tæt på, men jeg holdt den tilbage, så det var positivt. Det var dejligt at få nogle kilometer i benene, så kan man nok mærke, at man er lidt smadret i morgen.

Er du i spil til på fredag?

– Det håber jeg da. Det er bl.a. derfor, jeg spiller i dag. Jeg viste også, at jeg kan spille 90 minutter, men det er klart, at jeg nok ikke er i spil til at starte inde endnu. Jeg skal stadig bygge på, og jeg er nået langt nu. Jeg kan såille fodboldkampe, og det er det, det drejer sig om, så det er positivt.

Du scorede et godt mål, det er jo ikke hver dag, man ser det, så hvordan oplevede du det?

– Jo, det er det faktisk på reserveholdet. Hvis du kigger statistikkerne, så er jeg faktisk ret scorende på reserveholdet. Jeg tror faktisk, jeg har scoret i fire ud af seks kampe, så det er her, stimen er. Det er derfor, de ikke kommer i Superligaen. Ej, det var selvfølgelig dejligt at putte en ind, og det giver selvfølgelig også lidt, når det er første kamp, så det er bare at tage det med og blive ved med at bygge på den kommende tid.

Du fik en på lampen et par gange, hvordan har hovedet det?

– Det er der jo ikke noget nyt i. Der bliver gået til den, og det synes jeg sgu, er fint nok. Det tog lige et par minutter, så var jeg ovenpå igen. Det er fodbold, og der bliver gået til den, i sær i dag med to gode hold, så bliver der givet og taget lidt, og sådan skal det være.

Hvad var dit generelle indtryk af kampen?

– Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, hvor vi er i fin kontrol. De kommer ikke til særlig meget, og vi får puttet en ind, og med lidt held kunne jeg også have lavet en mere. I 2. halvleg må man sige, at det er dem, der er på bolden, men det er jo begrænset, hvad de skaber. Vi kommer til at løbe meget, og de spiller meget baglæns, og vender spillet meget, hvilket kommer til at koste lidt ekstra meter. Man må sige, at de var bedst i 2. halvleg, og så tager vi 1. halvleg. 1. halvleg kan vi tage med, og så skal vi ikke stille os tilfredse med 2. halvleg, der er noget at bygge på. Det var en kompetent modstander, og det var en sjov kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *