Træning 17. juni 2019

Superligaspillerne gik skuffede på ferie, da OB tabte hjemme til Brøndby i sæsonens sidste kamp. Nu har de dog holdt tre ugers ferie, og er klar til at se frem mod den nye sæson.

De mødte ind i dag til den første træning her i opstarten, og den startede ude på Atletikstadion, hvor spillerne blev linet op til en 1000 meter test. Julius Eskesen, Nicklas Helenius, Sayouba Mande og Jonathan Harboe deltog ikke i træningen, da de tog i fitness sammen med fysioterapeuten.

Den unge målmand, Hans Christian Bernat, der skal til at være med på fuld tid, var heller ikke med. Han var slet ikke at se i Ådalen i dag.
Kamil Vacek som ellers skulle vende tilbage til OB efter endt lejeaftale, var heller ikke at se nogle steder.

Forlydenderne går på, at 1000 meter testen gik rigtig godt i dag, og at de fleste var rigtig godt løbende. Der var dog en, der var lidt hurtigere end alle de andre, og det var Jacob Barrett, der vandt.

Efter løbeturen på Atletikstadion kom spillerne tilbage til Ådalen. Bane 1 var i rigtig fornem forfatning, og det var tydeligt at se, at den bare havde ventet på, at der skulle komme nogen og spille fodbold på den.

Der var temmelig mange, der var kommet ned for at se den første træning. Der var både små børn, der skulle have autografer, der var nysgerrige fans, og der var også en god håndfuld journalister og fotografer til stede i Ådalen.

Kort efter de var kommet tilbage til Ådalen, kom spillerne ud på banen, og der var en del nysgerrige blikke, der fulgte den nye nummer 25, Moses Opondo, da han for første gang trådte ind på Bane 1.

Vi havde været så heldige, at vi nåede at hilse på ham, inden de tog på Atletikken, og det var et rigtig godt indtryk, vi fik af den nye spiller. Meget høflig og helt nede på jorden. Hvis han spiller lige så godt fodbold, så tegner det meget lovende.

Træningen bestod mest af en let omgang spil, hvor spillerne først blev delt op i to grupper, hvor der blev spillet seks mod to i en firkant. Efterfølgende blev de delt ud i noget syv mod syv i en firkant, hvor der var et par jokere med.

Til sidst sluttede de af med at spille på to mål, men det var dog uden Opondo, som man valgte at skåne lidt, da han var skadet i sin sidste tid i Vendsyssel. Det var planlagt på forhånd.

Med både Mande og Bernat væk var den unge Peter Bergmann hentet op for at deltage i træningen, så der var to målmænd, og han måtte bl.a. se langt efter et rigtig flot mål af Jens Jakob Thomasen, der hamrede bolden ind fra distancen.

Der skete ikke de vilde ting under træningen på Bane 1, der varede i omkring 45 minutter, men der var rigtig god stemning på holdet, og spillerne virkede til at være glade for at se hinanden igen.

Vi optog lidt video fra dagens træning, og sluttede af med en lille snak med Marco Lund. Det kan ses her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *