Træning 23. august

Casper Nielsen kom ud af omklædningsrummet med fodboldstøvler på kl. 9.45, og løb et par gange frem og tilbage på Bane 1. Han opgav dog at gøre mere end det, så han tog til styrketræning sammen med Jens Jakob Thomasen, Mikkel Desler, Jonathan Harboe og Kenneth Emil.

Thomasen og Harboe har siddet ude i længere tid, mens Desler udgik af træningen tidligere på ugen, og Kenneth Emil fik et riv i baglåret i går, men det ser umiddelbart ikke ud til, at det holder ham ude i længere tid. Udsigterne på Thomasen og Desler er uklare.

Træningen startede som sædvanligt med lidt løb sammen med Janus Blond, mens målmændene gik ned i den ene ende for dem selv. Efterfølgende blev der lavet en stor firkant, hvor der blev spillet 8 mod 8, og meningen var at holde bolden på sit eget hold. Der blev sat en spiller fra hvert hold på hver side som bande, og de måtte kun røre bolden en enkelt gang, mens dem inde i midten måtte have to berøringer.

Vi havde selvfølgelig lidt ekstra fokus på den nye hollandske forsvarsspiller, Ramon Leeuwin, og han virker som en spiller, der har et godt overblik, han har altid øje på, hvor han kan aflevere bolden hen, og han er god til at skille sig af med den. Han er også virkelig rolig på bolden, som Jakob Michelsen sagde, ‘Hvis han er mere rolig, så skider han sgu i bukserne’.

Han virker i god form, men han har jo også deltaget i hele opstarten i Holland, og spillede også fuld tid i Utrechts første kamp i sæsonen, så det er helt sikkert ikke formen, der kommer til at afgøre, om han kan starte inde allerede på søndag.

Efter det spil blev de fire angribere, Nicklas Helenius, Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen og Mathias Jørgensen sendt ned og lave noget skudtræning, som Tonny Hermansen stod for.

Tonny Hermansen er en fremragende motivator, men han er heller ikke bleg for at piske spillerne rundt, og så er det lige meget, om det er en U15-spiller, eller en Superligaspiller, der tjener flere millioner om året.

Angriberne blev sat i nogle forskellige situationer, og udbyttet var lidt blandet. Der blev både scoret mål, men der blev også brændt noget. Sten Grytebust havde også en af hans gode dage på kassen, og han havde nogle virkelig gode redninger. Det var Grytebust og Mandé, der skiftedes til at stå under skudtræningen, og den nye ivorianske målmand virker lidt vild i det. Det skal ikke tolkes som noget negativt, men nogle gange er han meget hurtigt ude af sit mål, og så er han ret ligeglad med, hvem det er, der kommer. Har han fået øje på bolden, så skal han bare ud og have fat i den.

Der er lidt video fra skudtræningen her.

Der blev også trænet lidt på, hvordan vi skal sætte et angreb op. De blev delt op i to hold, hvor det ene skulle angribe, og det andet skulle forsvare. Janus Drachmann, Jeppe Tverskov og Marco Lund skiftedes lidt til at være med til at angribe og til at forsvare. Der var generelt mest fokus på det offensive, men det var en god øvelse, da defensiven selvfølgelig også fik noget ud af det.

Til sidst blev der spillet på to mål, og her var jeg lidt imponeret over Yao. Han forsøgte at udfordre, men det var ikke det hele, der gik lige godt, men til gengæld satte han sig igennem i det defensive.
Han fik brugt sin krop både i dueller med Julius Eskesen og AK, hvor de simpelhen bare blev sat til vægs, og han fik pillet bolden fra dem. Han modtog også stor ros for det.

Udover det er Janus Drachmann bare gået ind på holdet og taget noget ansvar. Han går forrest til træning, og han er også hurtig til at få de andre trukket op, hvis der er brug for det. Han er en fornøjelse at se.

 

16 Replies to “Træning 23. august”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *