Træning 23. november

Der er ikke længere det store mandefald til træningen i Ådalen. Mathias Greve var den eneste, der ikke trænede med holdkammeraterne, men han var dog ude og lave nogle øvelser med fysioterapeuten. Janus Drachmann, Ryan Johnson Laursen og Sayouba Mandé trænede fuldt med, mens Ramon Leeuwin også var med fra træningens start, men gik ind lidt før de andre.

Der er altid en gruppe, der er blandt dem, der er først ude til træning. Det er Kenneth Emil, Rasmus Festersen, Jeppe Tverskov, Troels Kløve, Bashkim Kadrii og ofte også Mathias Jørgensen og Julius Eskesen. De skal lige have et spil Gris, inden træningen går i gang, og taberen skal selvfølgelig knipses på øret. Det må gøre lidt ekstra ondt i disse temperaturer.

Den første del af træningen stod Janus Blond for, som han plejer, og der skulle spillerne lave nogle forskellige løb på tværs af banen. Først på 50%, så 60% osv.
Allerede inden træningen gik rigtigt i gang, havde Henrik Hansen været rundt og dele trøjer ud til halvdelen af spillerne, så der var allerede dannet to hold, der spillede i en stor firkant. Hver spiller havde kun to boldberøringer, og så skulle bolden ellers bare spilles rundt. Man kan sige mange ting om Kenneth Emil, men især i denne øvelse viser han af og til, at han har et rigtig godt blik for, hvor holdkammeraterne befinder sig.

Efter dette blev træningen delt op, så Henrik Hansen lavede noget taktisk offensiv træning frem mod søndagens kamp mod FC Nordsjælland, hvor Oliver Christensen blev brugt som målmand, og samtidig lavede Jakob Michelsen noget afslutningstræning i den anden ende af banen, hvor Sayouba Mandé blev brugt som målmand. Sten Grytebust trænede sammen med Lars Bjerring.

Der blev skiftet lidt ud mellem nogle af spillerne i de to øvelser, og selvom vi havde mest fokus på den taktiske træning med Henrik Hansen, havde vi også et øje på det andet. Ens for begge øvelser var, at der blev scoret meget få mål.

Der blev selvfølgelig også spillet på to mål, hvor dem der er i spil til kampen på søndag var på det ene hold, og der blev selvfølgelig byttet lidt rundt undervejs, så det er stadig ikke helt til at se, hvem der spiller, og hvem der ikke spiller. Dog ser det ud til, at Janus Drachmann er helt klar kampklar, mens det ser ud til at være lidt tvivlsomt med Ryan Johnson Laursen, selvom han var med i hele træningen.

Der manglede også en del skarphed i begge ender i denne øvelse, men til gengæld viste Oliver Christensen sig godt frem, da han både pillede Anders K. Jacobsen og Nicklas Helenius i et par 1 mod 1 situationer.

De sidste 7-8 minutter blev der spillet 3 mod 3 på kort bane, og her blev der selvfølgelig scoret en del mål.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *