Træning 9. oktober

Der er ikke så mange spillere til træning i Ådalen i disse dage, som der plejer at være. Kenneth Emil, Grytebust, Mande, Ryan Johnson Laursen, AK og Jeppe Tverskov er ramt af skader, nogle ikke så slemme som andre, Casper Nielsen er syg, Julius Eskesen er blevet opereret for sportsbrok, og Mathias Jørgensen er afsted med U19-landsholdet. Målmandstræner, Lars Bjerring, er også syg, og i dag var Henrik Hansen der heller ikke, da han var på kursus.

Til dagens træning var der to U17-spillere med. Den ene var målmand, Phillip Gejl, da vores U19-målmand, Hans Christian Bernat, også er med på U19-landsholdet. Den anden var Valdemar Ibsen.
Til at starte med var der nogle afleveringsøvelser, hvor spillerne var delt op i tre grupper, og så skulle de spille bolden rundt i noget firkant, hvor det handlede om, at de skulle spille bolden udenom keglen, og så skulle den videre til den næste. Den skulle rundt fem gange, og dem der fik afviklet det hurtigst, vandt. Der var selvfølgelig belønninger til de to tabende hold i form af armbøjninger.

Herefter blev der sat to mål op, og de var stadig delt op i tre hold. Alle tre hold var på banen samtidig, og der var så et af holdene, der var ‘i midten’. Det hold der var i midten, skulle forsøge at score, lige meget hvilken ende de scorede i, og for de to andre hold var meningen, at de skulle spille den rundt, og sørge for at holdet i midten ikke fik fat i den. De to hold der ikke var i midten, havde kun én berøring, mens dem i midten måtte røre bolden, så meget de ville.
Der blev afviklet et par runder af dette spil, hvor alle hold var i midten, og igen var der armbøjninger til dem, der tabte.

Efterfølgende blev banen gjort lidt større, og så blev der spillet 8 mod 8 i et kvarter. Der var god tænding på, og Barrett var bestemt heller ikke tilfreds, da Jakob Michelsen ikke dømte offside på et af modstanderens mål. I dagens spil på to mål gjorde Nicklas Helenius godt opmærksom på sig selv, da han scorede en håndfuld mål, både på hovedstød, afslutninger tæt under mål og afslutninger fra distancen.Til den sidste del af træningen gik de fleste spillere over, og lavede nogle forskellige øvelser med Janus Blond. Det var dem, der skal med til Farum og spille for reserveholdet i morgen eftermiddag. Dem der var tilbage, som ikke skal det, var Janus Drachmann, Bashkim Kadrii, Alexander Ludwig, Jacob Barrett, Jonathan Harboe og Ramon Leeuwin. De sluttede træningen af med at spille en omgang 3 mod 3 på kort bane, inden spillerne samlet gik ind efter ca. en time og et kvarters formiddagstræning.

Du vil måske også kunne lide...