Træning d. 9. november 2017

Det er efterhånden lidt tid siden, vi sidst har været til træning, men vi tog turen i Ådalen i dag, selvom vi må sige, det ikke var så varmt i vejret.

Træningen foregik på kunstgræsset i Ådalen, og man må bare erkende, at det trækker en lille smule mere, når vi træner nede hos os selv i stedet for på Dyrskuet.

Grytebust, JJ og Oliver Christensen var fraværende, da de er afsted med diverse landshold, og AK og Barrett var heller ikke med til træningen, da de begge har småproblemer.

John Bredal meldte, at AK meget snart er klar igen, og han sagde, at ‘Barrett har også noget med rumpen’, og det valgte vi bare ikke at spørge mere ind til.

Det var ikke en træning med de store overraskelser, og der blev ikke trænet voldsomt meget taktisk. Det meste af tiden blev der spillet på to mål, og det virkede som om, det skulle være stille og roligt inden træningskampen mod St. Pauli i morgen.

Vores unge U17-målmand Andreas Søndergaard deltog i træningen i dag, og man kunne godt se, at det er lidt af et spring for ham at komme op og træne med Superliga-holdet. Når det så er sagt, så diskede han dog op med nogle flotte redninger, hvor man glemte, at det er en ung målmand, der står derinde.

Efter en kort opvarmning blev målene sat tæt sammen, og der blev spillet noget 3 mod 2. Det angribende hold var altid en mand i overtal, og så skiftedes man til at være inde og angribe og forsvare. Der blev scoret en del mål, men det var til gengæld også utaknemmeligt at være målmand i det spil.

Efterfølgende blev målene rykket lidt længere fra hinanden, og der blev lavet to hold. Til at starte med blev der kun spillet med en enkelt berøring, og efterfølgende blev spillet givet frit.

Mathias Greve fik losset en bold langt væk, fordi han var sur over, at tingene ikke gik efter hans hoved, og det er langt fra første gang. Det var dog første gang vi hørte, at Kent Nielsen bad ham om at lade være med det pjat, og senere hævede Kent igen stemmen overfor Greve, da han brokkede sig højlydt over en bold, der ikke blev dømt ude.

Efter en times tid begyndte spillerne at gå ind. Målmændene blev dog ude lidt længere, og 4-5 spillere blev lidt længere og sparkede lidt på mål med Bredal, men ellers var det en stille og rolig træning uden de store overraskelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *