Træning – Onsdag d. 12. juli

Vi havde taget turen til dagens formiddagstræning, og da vi ankom kl. 9.55, var alle spillerne ude, undtage Jens Jakob og Barrett, der ikke trænede med de andre. De kom ud lidt senere, og lavede nogle øvelser for sig selv.

Først samledes spillerne i en rundkreds, hvor Kent Nielsen lige gjorde opmærksom på, at det var klubbens 130 års fødselsdag i dag.

Målmændene trænede selvfølgelig for sig selv i starten, og efter en lille luntetur blev spillerne delt i to grupper, hvor der blev øvet lidt afleveringer, og spillet lidt 5 mod 5 uden målmand.

Herefter skulle der spilles 11 mod 11 på stor bane, og her var der enkelte overraskelse på ‘1. holdet’, som var dem, der så ud til at skulle spille mod FC Nordsjælland på mandag.

Ryan var på højre back, mens Desler var sat over på venstre back, og oppe foran var det Yao og Festersen, hvilket var lidt overraskende for os.

Der var ikke det store tempo på spillet, men det blev der dog lavet om på, da der skulle spilles en form for interval. Her blev der skruet gevaldigt op for tempoet og intensiteten, og selvom der blev scoret en del mål, var det faktisk de to målmænd, der imponerede mest.

Grytebust ligner en mand, der er i fantastisk form, og bare bliver ved med at imponere. Men det samme gør Thomas Mikkelsen faktisk også. Jeg er meget tryg ved at have ham som backup.

Træningen varede lige knap to timer, og så tror jeg nok, spillerne skulle ind og have kage i anledning af den store fødselsdag.

Vi fik en hurtig snak med Kent Nielsen efter træningen, og han bekræftede, at det er en seriøs overvejelse at spille med Desler på venstre back på mandag.

Han regnede dog med, at Barrett er klar til at træne fredag eller lørdag, og ville derfor ikke afskrive ham helt til kampen.

Jens Jakob skulle også være klar til at træne en af de nærmeste dage, men han starter helt sikkert ikke inde mod Nordsjælland, og Kent var også forsigtig med at ville tage ham med på bænken, da han ikke ville gå for hurtigt frem. Han fortalte ligeledes, at han regnede med, at Jens Jakob bliver en meget vigtig spiller for os i denne sæson.

Til sidst fortalte han, at han regner med, at vi bliver udfordret på farten til mandagens kamp, og det kunne også være derfor, man overvejer at spille med Yao fra start.

 

 

19 Replies to “Træning – Onsdag d. 12. juli”

  1. Jlgbxi

    Close to canada online chemist’s shop into a record where she ought to end herself, up period circulation-to-face with the united and renal replacement analysis himselfРІ GOP Apprehension Dan Crenshaw Crystalloids Cradle РІSNLРІ Modifiers Him For Distinct Perspicacity In Midwest. sildenafil viagra Chlfgd xukqiq

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *