Tverskov: Det ene point betyder meget

Der var lagt op til et brag af en kamp på Odense Stadion lørdag eftermiddag, da OB tog imod AGF. De seneste sæsoner har der været spillet nogle meget intense opgør mellem de to hold, og det blev der også denne gang.

Hjemmeholdet jagtede deres fjerde sejr i træk, tredje i Superligaen, men drømmen om det led et stort knæk halvvejs i første halvleg, da AGF allerede her kom foran med 2-0.

Jeppe Tverskov mener, at OB kom skidt i gang med kampen, og da de allerede tidligt var bagud med to mål, blev det meget svært for dem.
– Vi får en lidt dårlig start, i forhold til at de får scoret det mål der. Vi kommer ikke helt højt nok op i vores pres, hvor vi nok starter lidt for lavt, og det gør, at de kan slå nogle gode bolde ind centralt, hvor de kan kombinere nogle af deres gode spillere. Så får de scoret det første mål, som jeg husker lidt heldigt. Jeg synes, den bare rammer ham, og går ind. Så ændrer den måde, vi forsvarer os på, hvor vi kommer til at gå lidt højere op, og så får de scoret et flot andet mål, og så er det lidt op af bakke derfra.

Da gæsterne scorede deres andet mål, gik OB over i en 4-4-2. Her blev Tverskov rykket længere frem på banen, og her fik OB bedre fat i kampen.

– Jeg tror generelt bare, vores systemskifte til 4-4-2 passer bedre til offensivt fodbold. Der er fordele og ulemper. Vi står godt i 4-4-2 i dag, men generelt er man lidt mere udsat, end man er i en 3-5-2. Det giver os noget mere offensivt, og vi prøver at finde nogle flere mellemrum og kombinere lidt mere midtbane, kanter og angribere imellem. Ryan og Barrett skulle løbe dybt, så vi kunne slå nogle indlæg, og det fungerede fint. Jeg synes også, det var fortjent, at vi fik scoret inden pausen.

Tre minutter før tid fik OB et straffespark, som Nicklas Helenius scorede sikkert på. Han har nu scoret på 13 straffespark i 13 forsøg i Superligaen, og Tverskov var da heller ikke i tvivl om, at han sparkede den ind.

– Jeg ved, at man nærmest ikke behøver løbe ind mod målet, når han sparker. Han er ret sikker på straffe. Jeg kan sgu ikke huske, han har brændt et straffespark.Kampen mod AGF var den sidste inden landskampspausen. Det ville ikke have været sjovt at gå til pause med et nederlag, og det ene point betyder da også meget for holdet.

– Det betyder meget, synes jeg. AGF er et af de hold, vi kigger op til, og har kigget lidt efter i nogle runder nu. Hvis vi havde tabt, ville vi være syv point efter, og det havde ikke været sjovt, især ikke når vi havde haft en god periode nu her, hvor vi i en del kampe havde haft en solid defensiv og angribere, der scorer mål. Det hele betyder en masse, og især pointet betyder meget. Så må vi se, om vi ikke kan få tre point næste gang.

Der var sæsonrekord på tribunerne med 9530 tilskuere. Tverskov mener ikke, at spillerne var pressede af, at der var så mange tilskuere, men det tror han, at AGF var.

– Nej, men det tror jeg, de var. Det hjælper os, at vi har så mange tilskuere på lægterne, og vi kan kun opfordre til, at de også kommer i de næste kampe.

16 Replies to “Tverskov: Det ene point betyder meget”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *