Tverskov: Håber på endnu en fed kamp mod Brøndby

De sidste forberedelser er ved at blive gjort, inden OB skal i kamp i Superligaen igen. Det lange seje træk er blevet gjort, og nu handler det bare om de sidste justeringer.

Hvis man kigger på træningskampene, har det set helt fint ud for OB, og holdets viceanfører, Jeppe Tverskov, mener da også, at det har været en god opstart.

– Den har været god. Vi har jo fået nogle gode resultater, og vi spillede også fint i flere kampe. Vi ved også godt, at træningskampe er træningskampe, og der sker noget andet, når vi går i gang. Det er ikke første gang, vi har set rigtig gode ud i træningskampene, og så er startet mindre godt. Vi er ikke højt oppe at flyve, vi holder os der, hvor vi godt ved, at det er noget andet, der skal til, når vi rammer søndag.

Der er blevet skiftet en del ud i truppen i januar, hvor nogle folk er smuttet ud, og andre er kommet ind. Tverskov mener, de nye er faldet godt ind, og at de også har den kvalitet, der skal til.

– De er faldet godt til. Jeg synes også, der er mange af dem, der har gjort sig rigtig godt til. Senest i kampen mod Horsens, hvor jeg synes, at mange af de gode spillere havde en rigtig god kamp. Det er helt sikkert positivt. I form af at vi også har mistet en del, skal der også nogle nye til af en vis kvalitet, men det synes jeg i den grad også, de har.

Søndag aften går det så endelig løs igen i Superligaen, hvor Odense Stadion danner ramme om kampen mellem OB og Brøndby.

– Det bliver nok en klassisk kamp mod Brøndby, hvor der forhåbentligt kommer mange tilskuere og meget gang i den. To hold der efter sigende næsten spiller samme system nu, så det kommer jo til at være lidt mand-mand stort set over hele banen, hvilket kan gøre, at man udligner lidt hinanden, men det kan også skabe en masse intensitet, hvis begge hold er meget aggressive i deres løb.

– Det bliver spændende, og jeg synes generelt, at de sidste gange vi har mødt Brøndby, har det været nogle rigtig fede kampe, både for os spillere og for tilskuerne. Så det håber jeg på igen.

OB ligger inden kampen mod Brøndby nummer ni i Superligaen, men der er dog kun et enkelt point op til sjettepladsen. Der er seks kampe tilbage i grundspillet til at sikre sig en plads i det fine selskab, og Tverskov ved godt, at kampen mod Brøndby er vigtig i forhold til det, men den er dog ikke altafgørende.

– Det er jo en såkaldt direkte konkurrent til de her pladser i top 6, og det ved vi også godt. En sejr vil rykke rigtig meget, men man skal også huske, at det ikke er tabt, hvis vi taber på søndag. Vi skal i hvert fald ikke være låst i forhold til, at vi er 100% presset til at skulle have et resultat. Men det er klart, at en sejr vil virkelig rykke.

– Vi har meget bedre forudsætninger til de sidste fem kampe, hvis vi vinder søndag, men det er ikke 100% afgørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *