Barrett: Vi er favoritter mod Brøndby

Træningen efter julepausen har været i gang i mere end en måned, og for OB’s vedkommende har den budt på træningslejr i Tyrkiet og en god håndfuld træningskampe.

Det der er blevet trænet hen imod, er selvfølgelig de kommende meget vigtige kampe i Superligaen, og Jacob Barrett Laursen mener, at opstarten har været rigtig god for OB.

– Jeg synes, vores opstart har været sindssygt god. Der har været godt skrald på i alle vores træningskampe, og vi har også vist en sult og ærgerrighed, og har hjulpet hinanden rigtig godt igennem opstarten. Jeg synes, det har været rigtig positivt, og vi er super klar til på søndag mod Brøndby.

– I den sidste træningskamp mod Horsens spillede vi på en rigtig svær bane, men på trods af det spillede vi virkelig god fodbold både løbemæssigt men også på bolden. Så vi er i rigtig god form.

Der er kommet en del nye spillere til klubben her i løbet af januars transfervindue, og de er også faldet rigtig godt ind i truppen.

– Det er gået rigtig fint. Vi er en nem trup at komme ind i, føler jeg, og jeg tror også, det har været deres oplevelse. Det er gået rigtig godt med dem.

Nu er der kun et par dage til, at Superligaen går i gang igen. OB starter ud med en kamp hjemme på Odense Stadion mod Brøndby søndag aften.

– Det bliver forhåbentlig en kamp med en masse tilskuere på lægterne, som der har været før. Forhåbentlig også en masse god fodbold. Brøndby vil også rigtig gerne spille fodbold. Der kommer nok også en del dueller, efter man må gå ud fra, at de kommer i nogenlunde samme formation som os. Der bliver helt sikkert skrald på. Jeg håber, der kommer en masse på lægterne, for det får vi brug for.

Hvor vil du placere favoritværdigheden i kampen?

– Den vil jeg alle dage sige, er hos os. Vi har en stærk hjemmebane, og som opstarten har været, der tegner tingene virkelig godt. De nye har fundet godt ind i vores spillestil, og os som har været her lang tid, kender det jo ud og ind. Jeg føler, der er rigtig gode odds for, at vi tager tre point på søndag.

Lige nu ligger OB nummer ni i Superligaen med et enkelt point op til top 6. Selvom Brøndby er en af de direkte konkurrenter i det spil, mener Barrett dog ikke, at kampen på søndag er vigtigere end de andre, der er tilbage i grundspillet.

– Ud fra de seks kampe vi har tilbage, er alle lige vigtige. Det gælder om at få skrabet så mange point sammen som overhovedet muligt, og det starter på søndag mod Brøndby. Brøndby er et godt hold, men vi har haft det fint med dem i de kampe, vi har spillet mod dem, synes jeg.

– Det skal vi ud og vise en gang til. Vi skal turde spille med bolden, og som jeg sagde før, skal vi have tilskuerne med på lægterne. Den er lige så vigtig som alle andre, og jo flere point vi kan få på kontoen de sidste seks kampe, jo bedre blive det, og jo bedre er vi også stillet i forhold til at kunne komme i top 6.

– Det er ligesom sidste år. Vi står med et point fra top seks, og vi skal virkelig ud og jagte. Vi skal rykke tættere sammen i bussen. Det er bare på med arbejdshandskerne, og så har vi seks fede kampe at se frem til, hvor jeg ved, at vi nok skal nå vores mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *