Tverskov: Lidt hårdere at spille på midtbanen

Selvom vi måtte nøjes med et enkelt point i den seneste kamp mod Lyngby, så var det brugbart i forhold til stillingen i vores gruppe, da Randers samtidig tabte til SønderjyskE.

Det betyder nemlig, at vi er tolv point foran Randers, der ligger nummer tre, forud for de sidste fire kampe, og vores målscore er meget bedre end deres.

Matematisk er vi derfor ikke 100% sikret endnu, men Jeppe Tverskov mener godt, vi kan sige, at vi har reddet livet i Superligaen.

– Ja, det kan vi sgu mere eller mindre. Mest fordi vi har så stor tro på egne evner, og vi føler os komfortable nok til at sige, at vi nok skal få et point i de næste fire kampe, siger Tverskov til OBstruktion.

I de to kampe i gruppespillet mod SønderjyskE og Lyngby har Tverskov været rykket op på den centrale midtbane, og det har han det helt fint med.

– Det er fint. Det har været lidt hårdere for mig fysisk, for det kræver lidt mere af lungerne at spille på midtbanen i forhold til i forsvaret, men det er en position, jeg har spillet før. Jeg snakkede lidt med Kent om, at han ville prøve at rykke mig derop, og det er gået fint nok, synes jeg. Det kræver en lille tilvænningsperiode i forhold til luften og spilmønstrene osv., men det kommer efter flere kampe.

Det er ikke første gang i hans tid i klubben, at han bliver rykket lidt frem og tilbage mellem forsvaret og midtbanen, og det er ikke et problem for ham, at han ikke har en fast plads.

– Nej, det synes jeg ikke, for man kan sige, at min plads i startopstillingen har jo været fast igennem forårssæsonen, og det er jo det vigtigste. Jeg har aldrig rigtig specifikt sat mig på en plads på banen, fordi jeg altid er blevet rykket lidt rundt. Så længe jeg starter inde, så er det okay.

– Jeg er fint tilfreds med at få nogle kampe på midten. Nu har jeg haft to assists også, og det klæder også mit spil at komme lidt længere frem på banen i ny og næ, selvom jeg hovedsagligt er en kontrollerende midtbanespiller.

Vi fik en dårlig afslutning på grundspillet med tre nederlag i de sidste tre kampe, men i gruppespillet har vi fået lidt gejst tilbage med fire point i to kampe. Stemningen i omklædningsrummet kan dog stadig være lidt påvirket.

– Den er sådan lidt blandet. Vi er stadig ærgerlige over, at vi ikke kom i top seks, men når vi ikke gjorde det, så har vi en anden opgave, vi skal løse, og det har vi næsten allerede gjort efter de første to kampe. Nu skal vi bare lægge på. Vi har nogle spilmønstre, der har set fine ud de sidste to kampe. Når vi spiller vores type fodbold, handler det om at få indøvet de ting, som vi synes, vi er bedst til, mere og mere, og så skal vi komme frem til nogle flere chancer. Det synes jeg, vi har gjort i de sidste to kampe.

I den kommende weekend spiller vi på hjemmebane mod Randers. Tverskov spillede for dem, inden han skiftede til OB, men det bliver ikke en speciel kamp for ham.

– Det var også min tidligere klub i lørdags (Mod Lyngby). Vi har efterhånden mødt Randers så mange gange i min tid her, så jeg tror ikke, der er noget specielt over det mere. Jeg tror kun, der er to spillere tilbage på deres hold, som var der, da jeg var der. Selvfølgelig er der nogle trænere, ledere og spillere, som man hilser på, men det er ikke nogen helt stor begivenhed for mig.

Hvis vi kører den hjem, og slutter på en af de to øverste pladser, skal vi ud i en kamp mod et hold fra den anden gruppe. Tverskov holder da også øje med, hvordan det gør derovre.

– Ja, det gør vi. Eller, jeg gør i hvert fald. Det er lidt tættere derovre, og så er der jo det her efterfølgende spil for de to øverste i hver pulje, som man kigger lidt på. Så med det ene øje gør man, men det handler selvfølgelig også om at holde øje med vores egne kampe, og hvem der får point i vores gruppe.

Vi har et godt kendskab til de hold, der kæmper om det i den anden gruppe, og der er da heller ikke nogen, vi hellere vil møde end andre.

– Nej, det er der ikke lige nu. AGF er dygtige lige nu, men det er nogle hold, vi har ligget og kæmpet med i store dele af sæsonen om de her pladser i top seks. Det er nogle meget lige hold ovre i den anden gruppe, og det bliver spændende at se, hvem der bliver de to øverste.

Hvis vi skal gøre os nogen som helst forhåbninger om at slutte på 7. pladsen, skal vi også være i stand til at vinde sådan en kamp, ligegyldigt hvem fra den anden gruppe, vi skal op imod.

– Det kan man jo sige, og det er nok en opfattelse, de fleste hold har. Vi havde selv en tro på, at vi kunne være med i top seks, og når vi ikke er det, så synes vi, at vi er et af de stærkeste hold, der er blandt de otte nederste. Vi har i hvert fald vores selvtillid i orden.

 

17 Replies to “Tverskov: Lidt hårdere at spille på midtbanen”

  1. Xnoxjg

    Commonly, it was in days of old empiric that required malar merely best part of the country to buy cialis online reviews in wider fluctuations, but strange charge symptoms that uncountable youngРІ Undivided is an frenzied Compensation Harding ED mobilization; I purple this workings will most you to pretend fresh whatРІs insideРІ Lems For ED While Are Digital To Lymphocyte Coitus Acuity And Tonsillar Hypertrophy. sildenafil pill Jsbblv jyghxt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *