Tverskov om Michelsens kommende stop: Man havde forberedt sig lidt på det

I sidste uge vendte OB tilbage på træningsbanen efter juleferien, og de har nu haft 5-6 træningspas på kunstgræsbanen i Ådalen.

Holdets viceanfører, Jeppe Tverskov, er glad for at være tilbage igen, og han virker ikke til at have problemer med, at træningen ikke foregår på rigtig græs lige nu.

– Det er dejligt. Det er dejligt at komme ind på en god bane, der er hurtig, og så lige røre bolden igen. Der har jo ikke været så meget at lave, så det har været fint at komme i gang igen så hurtigt som muligt.

Hvordan har de fysiske tests været for dig?

– De har været okay. Som sagt har der ikke været så fandens meget at lave, så der er måske nogen, der har haft lidt mere fokus på det fysiske. Det virker til, at det har været godt i begge tests, og jeg føler i hvert fald individuelt, at det er gået fint.

Grundet coronaen har juleferien været kortere, end den plejer, og det samme bliver opstarten frem mod årets første Superligakamp mod Lyngby, men det generer ikke Tverskov.

– Som udgangspunkt er det fint. Jo tidligere man kan komme i gang med at spille, jo bedre er det for os spillere. Den her lange opstart som der er i Danmark, kan nogen gange godt være meget lang, men det er den jo ikke i år, og det samme med ferien.

– Nu har det jo været lidt anderledes med coronaen, men jeg synes, man fik koblet godt af. Folk er lidt mere hjemme. De har ikke været ude at rejse, man har bare været sammen med de nærmeste, og er kommet helt ned i tempo. Jeg synes, det har været okay.

Spillerne mødte nærmest ind til nyheden om, at Jakob Michelsen stopper som træner for holdet efter denne sæson, og det er noget, der er blevet grebet meget professionelt an i truppen, der nok ikke var helt overraskede over, at der skete noget på den front.

– Det synes jeg, de har gjort fint. Man havde forberedt sig lidt på det inden, for vi læser jo også medier, så man vidste nok, der ville ske et eller andet. Folk har snakket lidt om det inden, og jeg synes egentlig, det blev taget fint imod. Der har i hvert fald ikke været så meget efterfølgende.

– Man kan også se på Jakob og den måde, han tager det på, at han arbejder videre med det, han har nu her, og man har ikke rigtig kunne mærke nogen forskel kontra det sidste halve år. Jeg synes generelt, der har været stor professionalisme både fra trænerteamet og spillerne.

Du har været her i alt den tid, Jakob har været træner i klubben. Kommer det til at betyde noget for dig personligt?

– Det kan jeg ikke vide. Vi ved ikke, hvem der kommer endnu, men det er klart, jeg har spillet en del under Jakob, og det har jeg været glad for. Det synes jeg, er lidt svært at svare på, når man ikke ved, hvad der kommer til at ske. Men jeg går ud fra, at den træner der kommer, stiller de 11 bedste, han mener, vi har på holdkortet.

Allerede torsdag middag spiller OB årets første træningskamp mod SønderjyskE i Kolding, og det er helt fint, at den kommer så tidligt.

– Forudsat at vi fysisk er klar til det, så er det fint nok. Nu er det sådan, at den første kamp plejer at være en, hvor man får 45 minutter hver, og folk kommer stille og roligt i gang. Jeg ved ikke, hvordan de har tænkt sig at gøre, men jeg forventer, det bliver sådan, så man ikke bliver overbelastet for tidligt.

– Det bliver fint. Men i de her træningskampe kan det være svært at se, hvor folk de står, for man har nogle gange set, at man har tabt eller vundet stort i en træningskamp, og det kan også have noget at gøre med, hvordan man har trænet i ugen op til, for nogen prioriterer mere, at man får ordnet en masse fysisk så langt væk fra sæsonen, og så kan resultaterne godt være lidt misvisende.

Men din fysik er klar til 45 minutter?

– Ja, det synes jeg.

3 Replies to “Tverskov om Michelsens kommende stop: Man havde forberedt sig lidt på det”

  1. kawhi leonard shoes

    Thanks so much for giving everyone an extremely brilliant chance to discover important secrets from this site. It can be very amazing and also jam-packed with amusement for me and my office fellow workers to visit your web site at minimum thrice in one week to study the new secrets you have. And of course, we’re certainly happy concerning the spectacular guidelines served by you. Some 1 facts in this post are undoubtedly the finest I have had.

  2. cheap jordans

    Thank you for your whole hard work on this blog. My aunt takes pleasure in setting aside time for research and it is easy to understand why. Most of us notice all regarding the powerful form you make worthwhile tricks via this blog and foster participation from the others on the point plus my simple princess has always been studying a great deal. Take advantage of the remaining portion of the new year. You have been performing a superb job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *