Oliver C: Ærgerligt at Jakob stopper

I denne uge vendte OB tilbage til træningen frem mod den kommende forårssæson i Superligaen, der i år starter med en kamp mod Lyngby allerede den 3. februar.

Oliver Christensen er glad for at være i gang igen efter ferien, og han ser frem til resten af opstarten frem mod den første Superligakamp i 2021.

– Det er dejligt. Det er godt at se gutterne igen og komme ud at træne lidt. Det har jeg savnet, men det var også fint med lidt ferie. Jeg glæder mig.

Fredag stod den på bip test i Ådalen, men her var den unge målmand ikke med, da han blev skånet, fordi han også måtte opgive 1000 meter testen dagen før.

– Jeg gik ud af 1000 meter testen. Jeg har haft lidt problemer med mit knæ. Ikke noget at skrive lidt om, det er bare lidt ynk.

Har det nogen betydning, at ferien har været kortere end den plejer, og opstarten også bliver kortere?

– Hvis man har haft lidt i løbet af sæsonen, kan det selvfølgelig godt være, man har et lille efterslæb her i starten, men jeg tror ikke, det kommer til at have den store betydning. Vi har alligevel haft 16 dage, så jeg tror ikke, det kommer til at betyde noget.

– Det kan selvfølgelig være, det kommer til at have en betydning i forhold til at vi kun har fire ugers opstart, hvor vi normalt har 6-7 uger. Vi kommer ikke til at spille helt så mange træningskampe, men det prøvede vi også i sommer, så det er egentlig meget det samme.

Tidligere i denne uge kom det frem, at Jakob Michelsen stopper som træner efter denne sæson, da han ikke får sin kontrakt forlænget. Spørger man målmanden, så har truppen tacklet den nyhed fint.

– Jeg synes, der har været en fin reaktion. Vi er professionelle, og vi skal ud og gøre vores arbejde. Han er stadig vores træner, og det er stadig ham, der bestemmer. Der er ikke så meget, der har ændret sig, andet end vi skal have en ny træner til sommer, men det er først til sommer. Vi skal forholde os til det, vi ved lige nu, og det er, at Jakob er vores træner frem til sommer, og så må vi se, hvad der sker til sommer.

– Vi har stadig en masse kampe, der skal spilles, og vi skal bare holde fokus på at spille fodbold. Alt det andet må dem, der nu har den opgave, få styr på.

Hvad tænker du personligt om, at Jakob ikke skal være træner for OB mere efter denne sæson?

– Det er selvfølgelig ærgerligt. Jakob gav mig chancen, og han har været med til at forme mig som spiller og menneske, som en træner nu engang gør. Det er ærgerligt, men sådan er fodbold. Det er ikke noget, jeg selv er herre over, det er bare sådan, det er.

4 Replies to “Oliver C: Ærgerligt at Jakob stopper”

 1. yeezy 700

  I really wanted to write a brief comment to be able to appreciate you for those fantastic recommendations you are showing at this website. My incredibly long internet investigation has at the end of the day been recognized with good facts and strategies to go over with my partners. I ‘d believe that many of us site visitors are undeniably lucky to exist in a very good place with so many lovely professionals with very beneficial hints. I feel very much lucky to have seen your entire website page and look forward to really more fabulous times reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

 2. supreme clothing

  I’m just commenting to let you know of the brilliant experience my wife’s child found reading through your webblog. She noticed such a lot of things, not to mention what it’s like to possess an awesome teaching character to let other individuals quite simply learn a variety of tricky subject matter. You undoubtedly exceeded people’s desires. Thanks for distributing those interesting, trusted, revealing and also easy tips about that topic to Mary.

 3. jordan retro

  I in addition to my friends have been examining the nice suggestions located on your site then immediately developed a terrible suspicion I had not expressed respect to the web blog owner for those strategies. Most of the women are already glad to read through them and already have unquestionably been making the most of these things. I appreciate you for really being really accommodating and then for using these kinds of fantastic resources most people are really needing to know about. My very own honest apologies for not saying thanks to you sooner.

 4. supreme clothing

  I would like to express my appreciation for your kindness for those individuals that really want guidance on your question. Your personal commitment to passing the solution all around has been remarkably insightful and has really made men and women just like me to achieve their dreams. Your amazing insightful suggestions indicates so much to me and even further to my mates. Thanks a ton; from everyone of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *