Værsgo, Jesper Hansen – Disse spillere er uden kontrakt

Selvom vi mener, at der er flere stedet på holdet, der godt kunne trænge til forstærkninger, så har Jesper Hansen meldt ud, at der ikke kommer til at ske det store i dette transfervindue.

Vi regner dog alligevel med, at der bliver hentet et par nye spillere, og der hvor vi tror, det kunne blive, det er i forsvaret og på den centrale midtbane.

Hvis Pereira smutter, kunne man godt forestille sig, at der kommer en ind i stedet for ham, og i det centrale forsvar er tre spillere til to pladser bare ikke ret meget.

På den centrale midtbane er der egentlig spillere nok, men det halter lidt på kvaliteten, og med de rygter der har været, ser det ud til, at der bliver kigget efter en.

Derfor vil vi nu give en hånd til Jesper Hansen. Vi har kigget lidt på, hvilke spillere der er derude, som kan forstærke holdet, og fælles for dem alle er, at de står uden klub, og der derfor ikke skal betales en overgangssum.

Forsvar:

Vegard Forren:
Den norske centrale forsvarsspiller, Vegard Forren, fik debut for den norske storklub, Molde, tilbage i 2007, og spillede næste 150 kampe for klubben, inden han skiftede til Southampton i 2013, efter at have været med til at vinde et par mesterskaber. Det blev dog ikke den store succes i den engelske klub, og han vendte tilbage til Molde allerede samme år. Næsten 100 kampe senere udløb hans kontrakt 31. december 2016, og i marts måned skrev han så kontrakt med Brighton. Her fik han heller ikke nogle kampe, og hans kontrakt udløb efter sæsonen, og han er nu på klubjagt. Den 29-årige Forren har spillet 33 landskampe for Norge.

Even Hovland:
En anden norsk central forsvarsspiller er Even Hovland. Han debuterede for Sogndal som 18-årig i 2007, og i 2011, efter 93 kampe, skiftede han til Molde. I 2010 var han til prøvetræning i Manchester United, uden det dog blev til noget.
Han var i Molde i to sæsoner, hvor han spillede 53 kampe, og herefter skiftede han til den tyske klub, FC Nürnberg. Her blev det i alt til 70 kampe, inden hans kontrakt med klubben udløb denne sommer.
Indtil videre er det blevet til 23 kampe for det norske landshold.

Mikael Dyrestam:
Svenske Mikael Dyrestam kunne også være en mulighed til det centrale forsvar. Han spillede for IFK Göteborg fra 2008 til 2013, hvor det blev til 67 kampe, og han var tæt på at skifte til Derby, men det skifte gok dog i vasken. Derfor skidtede han i 2014 til Aalesund på en fri transfer, og spillede 39 kampe i Tippeligaen. Hans kontrakt udløb 1. januar sidste år, hvor han skrev under med NEC Nijmegen i Æresdivisionen, og her spillede han 19 kampe, inden han forlod klubben denne sommer. Den 25-årige Dyrestam har spillet et par landskampe for Sverige.

Kevin Conboy:
Hvis der skal ske noget på venstre back, så kunne danske Kevin Conboy være en mulighed. Han spillede 77 kampe for Esbjerg frem til 2011, hvor han skiftede til NEC Nijmegen. Her udviklede han sig til en profil, og i 2012 fik han sin eneste landskamp for Danmark. På fire sæsoner spillede han 118 kampe for NEC Nijmegen, og da hans kontrakt udløb i 2015, skiftede han til Utrecht, hvor han var i to sæsoner, inden hans kontrakt udløb denne sommer.

Midtbane:

Adama Guira:
En af de mest oplagte emner til den centrale midtbane er nok Adama Guira. Efter at have været lidt rundt omkring skiftede han til SønderjyskE i 2013, hvor han udviklede sig til en stor profil på holdet. Han nåede næsten 100 kampe på 3 sæsoner, og i 2016 skiftede han til den franske klub Lens. Han slog aldrig til her, og i sidste sæson blev OB også meldt interesseret, men nu er chancen der altså for alvor, da han er på fri transfer.

Eyong Enoh:
En lidt interessant spiller kunne også være den 31-årige camerouner, Eyong Enoh. Hans alder gør, at han ikke kan spille i klubben mange år frem i tiden, men han burde kunne være med i et par sæsoner.
Han kom til Ajax i 2008, og udover et par udlejninger til Fulham og Antalyaspor, spillede han 98 kampe for hollænderne frem til 2014. Her skrev han kontrakt med Standard Liege, hvor han spillede mere end 50 kampe frem til denne sommer. Det er blevet til 55 landskampe for Cameroun.

 

 

 

One Reply to “Værsgo, Jesper Hansen – Disse spillere er uden kontrakt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *