Hvad skal der ske med Thomas Mikkelsen?

Thomas Mikkelsen er aldrig blevet den store succes i OB, og han har været lejet ud flere gange, siden han kom til klubben for tre år siden.

Senest har han i foråret været lejet ud til Dundee United i den næstbedste skotske række, og her havde han egentlig nogenlunde succes.

Det har været fremme i medierne, at Dundee gerne ville beholde ham, men at de ikke vil betale det, som OB kræver, og at der derfor skulle være en lille konflikt mellem klubberne. Dog står det klart, at Mikkelsen er på jagt efter en ny klub.

Ved dagens træning havde vi en kort snak med Jesper Hansen, og han fortalte, at det er OB selv, der har indkaldt Mikkelsen til et møde for at fortælle ham, at han ikke indgår i planerne for den kommende sæson.

Derudover fortæller han, at der ikke er nogle problemer mellem OB og Dundee, men som udgangspunkt skal angriberen ikke tilbage til Skotland, da skotterne forsøger nogle andre muligheder.

Han vidste dog ikke, om de ville vende tilbage senere, men som det ser ud lige nu, så var det ikke Mikkelsen, de ville satse på at hente.

Der er lang tid til, at transfervinduet lukker, men alt tyder altså på, at Mikkelsen er fortid i OB til den tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *