Vi ka’ jo godt!

Eftermiddagens kamp mellem OB og Randers kom noget langsomt i gang, og da det første kvarter var rundet, havde der ikke været et skud på mål endnu.

Ingen af holdene ville det store frem af banen, og det var en meget afventende og rodet start på opgøret, og det var Randers, der først begyndte at komme frem til chancer, men det var ikke noget at skrive hjem om.

Spillet bølgede frem og tilbage, og hver gang det brændte på i vores ende, så havde Grytebust styr på det. Vi begyndte også at komme frem til lidt, jo længere halvlegen skred frem, men de største chancer var nogen, der ikke ramte målet.

Med to minutter tilbage af første halvleg fik vi hjørnespark, og det var faktisk et dårligt indlæg, der dog ikke blev clearet rigtigt af Randers, der så landede for fødderne af Barrett, der tog chancen et godt stykke uden for feltet. Den ramte han rigtig godt, og den sejlede op i målhjørnet, og den scoring betød, at vi kunne gå til pause med en føring på 1-0.

Fra starten af anden halvleg lavede vi en udskiftning, hvor vi tog Joan ud, og Casper Nielsen kom ind. Anden halvleg startede lidt, som det meste af første, hvor det bølgede lidt frem og tilbage. Det var dog os, der havde bolden mest, og efter 54 minutter, endte bolden ude hos Ryan, der sendte den ind i hovedet på Helenius, der kune bringe os på 2-0 efter et hovedstød.

Efter scoringen fik vi rigtig godt fat i kampen, og det var lidt som om, at Randers gav op. Vi sad på spillet, og spillede faktisk noget rigtig fint fodbold, og efter 65 minutter gav det igen pote.

Rasmus Festersen modtog bolden ude i siden, og lagde en rigtig god bold til Ryan, der var løbet i dybden. Han tog den med videre med brystet, som satte en mand, og så kunne han sparke den i kassen uden de store problemer. En rigtig flot scoring til 3-0.

Vores anden udskiftning kom med 20 minutter tilbage, da Festersen forlod banen, og AK kom ind. Festersen forlod banen med et udmærket indtryk, og kunne godt være sin præstation bekendt.

Vi fortsatte med at sidde solidt på opgøret, og i perioder var Randers fornærmende ringe. De gad ikke at løbe for hinanden, og der var ikke meget opdækning. Det var ikke svært for os at styre kampen, men det skal ikke tage noget fra præstationen.

Med ti minutter tilbage røg Frederik Tingager i græsset. Han lå længe, og der blev straks signaleret udskiftning. Han kom på benene igen, og gik ud til fordel for Perreira.

End ikke i slutningen af kampen lignede Randers et hold, der ville frem og score. Vi var i total kontrol, men i dommerens tillægstid fik Randers dog et trøstmål. Det ændrede dog ikke ved, at sejren på 3-1 var fuldt fortjent, og anden halvleg var vores bedste halvleg meget længe.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *