Helenius: Forløsende at score på Odense Stadion

Nicklas Helenius kom til OB forud for denne sæson, og der skulle gå ti kampe, før han scorede sit første mål for os i pokalkampen mod Fremad Amager i torsdags.

Det skulle han forsøge at følge op på i eftermiddagens kamp mod Randers, og det gjorde han også, da han scorede målet til 2-0 i sejren på 3-1. Det var hans første mål i Superligaen og på Odense Stadion, og det er den store angriber selv meget tilfreds med.

– Det var en forløsning og utrolig dejligt. Både at vise fansene og holdkammeraterne at jeg godt kan lave mål i Superligaen. Men også cadeau til holdet. Vi spiller rigtig godt i dag, og vi tager det med fra Fremad Amager, at vi spiller meget direkte i vores angrebsspil, og det klæder vores spil, og det gør også mig bedre. Jeg følte, jeg havde masser af energi i dag, og også noget frihed fordi jeg fik lavet det mål i torsdags, siger Helenius til OBstruktion.

Helenius spillede generelt en god kamp mod Randers, og det han lignede en mand, der var i god form i dag. Han synes da også selv, at formen er ved at være der.

– Jeg har følt de sidste uger, at den har været opadgående, og det var også det, jeg tog med i pokalkampen og tog med i dag. Jeg har en god følelse lige nu, og det er jeg klar til at arbejde videre på, og så tror jeg på endnu mere.

Helenius er dog ikke sikker på, om det var hans bedste kamp for OB, men han vil dog gå så langt som at sige, at det var hans bedste kamp i Superligaen.

– Jeg vil sige, at pokalkampen var også rigtig god, så jeg vil sige begge to, men det var den bedste kamp i Superligaen.

Helenius har nu scoret i OB’s seneste to kampe, og han håber da også på, han kan blive ved med at score i fremtiden.

– Det tror, og håber jeg på. Det er i hvert fald noget, jeg vil stræbe efter. Jeg vil dog holde fokus på de ting, jeg skal løse som spiler for holdet, men det er mit instinkt at lave mål og lave assist, men jeg har meget tro på tingene lige nu, slutter Helenius.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *