Bjørn P: Endnu et knæk i selvtilliden

Onsdag aften trådte OB ind i denne sæsons pokalturnering. Her tog de til Falster for at spille mod Nykøbing FC, som var modstanderen i dette opgør.

OB ligger under nedrykningsstregen i Superligaen, og Nykøbing ligger på sidstepladsen i 1. division med kun to point efter otte kampe, og der var derfor håb og forventning om, at OB ville gå videre i pokalturneringen.

Sådan gik det dog ikke. OB tabte kampen efter straffesparkskonkurrence, og er derfor ude af turneringen. Dagen derpå var der da også stor skuffelse hos den vikarierende anfører, Bjørn Paulsen.

– Vi ryger ud jo. 120 minutter og så ryger vi ud alligevel. Det er jo ikke godt nok. Det er en kamp, hvor vi kan gå ud og få en sejr og noget selvtillid før en svær kamp mod FCK, så det er endnu et knæk i selvtilliden. Der er ikke så meget at sige. Vi er alle sammen skuffede.

Hvor dybt sætter sådan et nederlag sig?

– Jeg tror lige i dag, der er det virkelig træls. Vi er ude af pokalen, desværre. Det er altid sjovt at spille de kampe, men det er sgu ikke første gang, et Superligahold ryger ud i en pokalkamp. Det er mere måden, vi taber på. Vi er virkelig ikke skarpe foran feltet, og vi kreerer ikke de helt store chancer, som vi burde i den kamp, for vi har mange gode opspil, men når vi kommer ind på den sidste tredjedel, mister vi lidt kreativiteten.

Andreas Alm sagde efter kampen, at vi ikke var et hold. Er du enig i det?

– Det ved jeg sgu ikke. Jeg tror, vi alle er skuffede. Vi mangler ord i en svær tid lige nu. Truppen står sgu sammen, og vi kæmper for det. Lige nu tror jeg bare, det er kvaliteten, der ikke er god nok.

– Det med at skærpe synes jeg egentlig, vi har forsøgt på i lang tid nu, og vi er også på vej, kan man vel sige, men sådan en kamp, den skal bare vindes og lukkes. Det er unødvendigt at tabe.

– Vi har bolden meget. I første halvleg er det seks minutter, hvor de har bolden, og vores pres ikke er ordentligt, ellers synes jeg, vi har bolden rigtig meget. I de første 90 minutter har de bolden rigtig meget, og det er til allersidst. Rent forsvarsmæssigt synes jeg, vi spiller en god kamp.

Bjørn Paulsen blev skiftet ud, inden den forlængede spilletid gik i gang, og det var der også en årsag til, fortæller han.

– Trætte ben. Jeg har lidt med mine akillessener, og så kunne jeg mærke noget efter et trælår, og så havde jeg lidt i baglåret også, så det var også lidt noget sikkerhed for mig selv, så jeg ikke rev noget op. Så havde vi jo også en kanon bænk, der bare skulle ind og mase på. Vi er jo en stor trup med mange gode spillere.

På lørdag skal OB igen ud og spille i Superligaen, denne gang en hjemmekamp mod FCK, og Paulsen mener, det er en fordel, at man allerede skal så hurtigt i kamp igen.

– Helt klart. Den skal hviskes ren den her. Det er mod en svær modstander, men vores præstation skal bare være der, og vi skal have noget af det vildskab frem, som vi havde mod Silkeborg og Horsens, hvor vi virkelig kæmpede for det.

One Reply to “Bjørn P: Endnu et knæk i selvtilliden”

Comments are closed.