‘Den fynske fodboldhær er samlet på ny’

I tæt på halvandet år har hele fodboldverdenen levet med coronarestriktioner, og en tur på stadion som vi kender den, har nærmest virket til at være i ’gamle dage’.

Derfor var det også helt uvirkeligt, da OB skulle spille mod FCK her til aften, hvor der ikke længere var nogle restriktioner på, hvor mange der måtte komme ind, og der allerede inden kampen var meldt ud, at der var solgt mere end 10.000 billetter.

De uofficielle stemningsskabende fans var også tilbage til aftenens kamp efter at have været fraværende grundet et stemningsboykot over en længere periode, og det var til at få øje på.

Der var blevet arrangeret fanmarch fra Munke Mose, hvor mange fans gik i samlet flok ud på Odense Stadion, hvor de så stod og tog imod spillerne, når de ankom til stadion, så der ville i hvert fald ikke være nogen undskyldning for, hvis spillerne ikke var opsatte til kampen.

Inde på stadion kunne man også hurtigt fornemme, at denne dag var speciel. Der var hurtigt mange folk på lægterne, og det var også fra i dag, at der igen måtte være udebanefans til stede, så der var også rigtig godt besøgt fra København.

Under opvarmningen blev alle spillerne kaldt ned til RMN-tribunen, og der var ingen tvivl om, at folket på tribunen har savnet at gå ordentligt til fodbold.

Kort før kampstart blev aftenens Tifo så rullet ud, og her var budskabet, at ’Den fynske fodboldhær er samlet på ny’, og der var vidst ikke nogen, der var på stadion her til aften, der kunne være i tvivl om det.

Det første store brøl fra tribunen kom efter to minutter, hvor OB fik kampens første hjørnespark. Det er sjældent, at et hjørnespark har udløst så stort et brøl, men det var som om, der var noget, der skulle ud efter halvandet år uden en ordentlig fodboldfest på stadion.

Præstationen på banen levede desværre ikke op til fanscenens indsats, og selvom det ikke blev til point, så fik de 12.493 tilskuere en oplevelse, der for bare kort tid siden virkede som noget, man nærmest ikke kunne huske.

Den rigtige stadionoplevelse er endelig tilbage!

One Reply to “‘Den fynske fodboldhær er samlet på ny’”

  1. zortilonrel

    Hello, Neat post. There is an issue with your web site in internet explorer, could check thisK IE nonetheless is the marketplace leader and a good component of people will leave out your great writing because of this problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *