Fællesskabet var tilbage på stadion

I alt for lang tid har det været en helt anderledes oplevelse at gå til fodbold, da der ikke har været tilskuere til kampene grundet coronarestriktionerne.

Mens fansene har siddet hjemme i sofaen og set kampene, har det på stadion nogle gange mest af alt mindet om en sommerkamp, når der ikke har været liv på tribunerne.

Til aftenens kamp mod Lyngby var der igen tilskuere på stadion, og det mindede nærmest om en helt ny oplevelse, fordi man i så lang til har været vant til, at der ikke var folk.

Portene blev slået op halvanden time før kampstart, og allerede før det kunne man begynde at fornemme den summen, der inden alt det her corona altid var på en kampdag.

Tilskuerne begyndte at stimle sammen foran indgangen, solen skinnede, og der var gang i merchandise salget. Alt var, som det ‘plejede’.

Inde på stadion bredte der sig en duft af grillpølser, mens folk begyndte at indfinde sig i boderne for at købe en stadionplatte og en tår at drikke.

De lige knap 4000 tilskuere gav en følelse af at gå rigtigt til fodbold igen kort før kampstart, da man endelig kunne høre folket på tribunerne råbe spillernes navne op. Nogle gange er det bare de små ting, der skal til, før man føler, at man igen er en del af noget, som man har savnet.

Der er selvfølgelig stadig nogle restriktioner, der gør, at stadionoplevelsen ikke er helt den samme, som det var i gamle dage, men kampen i dag gav dog alligevel en følelse af, at man var en del af det fællesskab, der plejer at være, når man går til fodbold på Odense Stadion.

 

One Reply to “Fællesskabet var tilbage på stadion”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *