Kløve: Klar over, at der er rigtig meget på spil

Troels Kløve sad ude med en skade i et par kampe, men han var tilbage på banen igen, da OB tidligere på ugen spillede i Aalborg mod AaB.

Her var han med fra start, og Kløve er glad for at kunne bidrage igen, selvom han og holdet måtte tage hjem med et nederlag på 3-2.

– Det har været en kortere pause på 14 dage, men det er selvfølgelig rart at være med igen. Nu handler det om at få nogle point på kontoen, og det vil jeg gerne bidrage til, så det er fedt at være tilbage.

– Det var en turbulent kamp. Der skete mange ting både i den ene og anden ende. Skader, VAR, fejl. Kampen havde det hele, desværre var det ikke til vores fordel. Vi lavede lidt for mange fejl selv. Det var tungt at tage derfra med et nederlag.

OB har indtil nu spillet fire kampe i nedrykningsspillet, og det er endnu ikke blevet til en sejr. Det er da også noget, der kan mærkes i truppen.

– Selvfølgelig er stemningen lidt trykket, når man ikke har vundet i fire kampe, og vi kan da også godt se på tabellen, at vi er en del af det her nedrykningsspil. Selvfølgelig er vi klar over, at der er rigtig meget på spil, og det kan man godt mærke. Det kræver noget ekstra mandsmod. Der skal kriges fra nu af og til sæsonafslutning.

Søndag aften skal OB igen i kamp, denne gang på Odense Stadion mod Lyngby, og spørger man Kløve, så regner han med, det bliver en krig.

– Der er seks finaler tilbage. Mod Lyngby er det den direkte konkurrent i forhold til nedrykning, så selvfølgelig er der helt vildt meget på spil søndag, men det bliver ikke afgjort søndag, det er også vigtigt at sige.

– Det bliver krig. Det har måske ikke været poleret fodbold fra vores side de sidste par kampe, og så er der kun én ting at gøre, og det er at skyde brystet frem og krige den hjem, for du kan ikke bestemme, at du vil spille på samme måde som Barcelona. Det er krig, der kommer forud for spillet.

Hvad skal vi gøre bedre end de fire foregående kampe, hvis vi skal slå Lyngby?

– Man kan sikkert godt finde mange ting, vi skal være bedre til, men i de tre kampe op til AaB-kampen, producerede vi slet ikke nok chancer. I Aalborg synes jeg, vi producerede det, der skulle til, der var vi båre sindssygt åbne defensivt, og tillod alt for mange chancer imod os.

– Det er en kombination af at stå kompakt på banen, lukke af bagtil, og stadig være chanceskabende fremad. Det er den balance, vi skal prøve at finde, samtidig med at vi kriger.

Når spillerne løber på banen søndag aften, er det igen med tilskuere på tribunerne, og det er noget, Kløve ser meget frem til.

– Det bliver godt. Nu mærkede vi det selv i Aalborg i onsdags, og det giver noget helt andet til fodboldkampen. Noget helt andet liv og intensitet. Forhåbentlig bliver det en fordel for os, at vi spiller hjemme i Odense søndag, og vi har folk i ryggen. Det er jeg sikker på, at det gør. Det bliver skide godt.

 

5 Replies to “Kløve: Klar over, at der er rigtig meget på spil”

 1. Antoine

  I’ll immediately grab your rss as I can not
  find your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly allow me recognize so that I could subscribe.
  Thanks.

 2. Brooks

  After checking out a handful of the articles on your site, I truly like your way of blogging.

  I added it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a look at my
  website as well and tell me your opinion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *