Kløve: Skal sørge for, at Brøndby ikke får hul på bylden

I sidste weekend måtte OB nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Silkeborg efter en præstation, der ikke var værd at huske tilbage på.

Lørdag aften spiller OB igen hjemme på Odense Stadion, denne gang mod Brøndby, og Troels Kløve regner med, det bliver en kamp, hvor der bliver gået til den.

– Det bliver forhåbentlig en intens kamp med mange folk på lægterne, og to hold der jagter en sejr efter mange kampe uden sejr. Jeg tror, der bliver gået til vaflerne i morgen.

Brøndby har ikke fået den bedste start på sæsonen, da de endnu ikke har vundet en kamp i Superligaen, og Kløve mener, det er vigtigt, at de ikke får hul på bylden mod OB.

– Hvis de forsvarende mestre ikke har fået mere end tre point efter de første fem kampe, kan man da godt sige, de har fået en dårlig start, men der er mange gode hold i ligaen, og nogle gange handler det om at få hul på bylden, og det skal vi sørge for, at Brøndby ikke får, og så skal vi selv i gang igen.

Hvad skal vi være opmærksomme på i morgen?

– Først og fremmest har vi fokus på os selv, og så ved vi godt, at Brøndby spiller et system, som de vandt mesterskabet på i sidste sæson. De har nogle hurtige folk oppe foran, specielt Uhre, som vi skal have godt fat i. Men fokus er på os selv.

Der skal vel også andre boller på suppen i forhold til Silkeborg-kampen, hvis vi skal have tre point?

– Jo, helt sikkert. Der skal noget mere til. Der er mange ting, vi kan forbedre. Den kamp har vi lukket i, og nu handler det om at komme videre, og så har vi forberedt os rigtig godt til kampen i morgen, og føler, vi står stærkt.

– Vi kører på den måde, vi synes, tingene skal køres på, og jeg synes, der har været mange positive takter. Alt spiller ikke fra dag ét, men jeg synes stadig, det ser spændende ud.

Kløve har ikke været fast mand på holdet i de første kampe i denne sæson, men det kunne godt ligne, at der er plads til ham i startopstillingen mod Brøndby. Er det tilfældet, er der noget, han skal ud og bevise.

– Nu må vi se. Jeg startede også inde forrige runde i Nordsjælland, så det er ikke fordi, det er sæsonens første starter, men selvfølgelig er det dét, vi alle sammen hungrer efter, at spille. Især når man har været lidt ude, og har været vant til at spille meget i de foregående sæsoner, så hungrer man rigtig meget efter at komme ind igen. Det bliver skide fedt.

– Jeg føler, jeg har noget at skulle bevise, og jeg håber på, jeg kan bevise, at der skal satses noget mere på mig. Det er noget af det, jeg går på banen for, og selvfølgelig er en god holdpræstation og en sejr det altoverskyggende.

 

3 Replies to “Kløve: Skal sørge for, at Brøndby ikke får hul på bylden”

  1. zortilonrel

    We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You’ve performed a formidable process and our whole group shall be grateful to you.

  2. totosite

    The assignment submission period was over and I was nervous, totosite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *