Max Fenger håber på en masse spilletid, og føler et lidt uafsluttet kapitel i OB

Efter et par dage hvor der har været rygter om det blev det her til formiddag officielt, at Max Fenger skifter til den svenske klub, Mjällby, på en lejeaftale, der gælder frem til udgangen af Juli.

På det seneste har den unge angriber trænet godt med resten af holdet efter en skade, og han fortæller derfor, at muligheden for lejeaftalen kom på et godt tidspunkt for ham.

– Det kom sgu på et godt tidspunkt. Nu har jeg kæmpet med den her rygskade det sidste halve år, og jeg har ikke kunne spille fodbold. Jeg har ikke fået et kampminut i over et halvt år, og jeg er først nu begyndt at komme tilbage, så jeg kan spille fodbold.

– Jeg kunne godt se, jeg var langt fra at komme i spil til start 11 i OB, og jeg tænkte, at arbejde sig hen imod at kunne få et kvarter i slutningen af kampene, ville ikke give mig noget, så når en klub fra den bedste svenske række, som også er i pokalfinalen, henvender sig, synes jeg selvfølgelig, det er en sindssygt spændende mulighed. Det er en spændende trup, og der er mulighed for en masse spilletid. Så misser jeg godt nok lige min sommerferie, men sådan er det jo engang imellem.

Hvornår opstod den mulighed? Har det været på bordet længe?

– Jeg var egentlig ikke indstillet på, at jeg skulle nogle steder hen. Jeg tænkte jo, at det danske transfervindue var lukket, og stort set alle lande i Europa var lukket. Jeg var indstillet på at have fokus på at træne godt og komme i kamptruppen og så tage den derfra. Så skulle jeg være skarp fra næste sæson og kæmpe med om startpladserne der.

– Så jeg var egentlig ikke indstillet på det, og så skete det meget hurtigt. Der går selvfølgelig nogle dage med at forhandle frem og tilbage, men det var ikke på tale så lang tid, før det blev en realitet.

Fenger har i dag haft sin første træning med sit nye hold, og han har generelt fået et rigtig godt indtryk af den svenske klub.

– Jeg er heroppe nu, og jeg havde selvfølgelig snakket med deres sportsdirektør og træner osv. Jeg snakkede selvfølgelig også med OB, og OB mente også det var et sted, hvor der var god mulighed for at få spilletid. Jeg synes bestemt også selv, der er en god mulighed for, at jeg kan få en masse spilletid i Mjällby.

– For alle tre parter giver det meget god mening. OB får en spiller, der kommer tilbage i kampform, og Mjällby får en spiller, der kan spille en masse minutter og hjælpe dem, og jeg får en masse kampe, og kommer ud og oplever lidt, og forhåbentligt får jeg en masse minutter.

Den nye sæson i den svenske liga begynder næste weekend, og Fenger håber på, at han kan komme i spil allerede i den første kamp.

– Det er svært at sige. Nu har jeg haft én træning med holdet i dag, og det synes jeg, gik godt. Det virker til at være en fin trup, og jeg har fået snakket godt med træneren. Det tyder rigtig positivt. Det er svært at sige efter én træning, men jeg håber selvfølgelig, at jeg får spilletid fra første kamp, om det så bliver i start 11, det må tiden vise, men jeg sætter forhåbningerne så højt som muligt, og det er selvfølgelig at starte inde.

Lejeaftalen i Sverige gælder de kommende fire måneder, og hvad der så skal ske til den tid, ved Fenger ikke. Han er åben for det hele, men han føler lidt, at han har et uafsluttet kapitel i OB.

– Jeg var rigtig glad for at være i OB, og det er jeg stadig, så jeg skal ikke udelukke at komme tilbage til Odense, og jeg synes også mit kapitel der, virker uafsluttet. Jeg ville rigtig gerne spille nogle kampe, inden jeg tog videre, men det er også klubbens beslutning, det er ikke alene min beslutning.

– Der skal to til en tango, så det må være i samtale med klubben, hvad det næste kapitel skal være, men lige nu har jeg bare fokus på at få spillet en masse og få gjort mig godt bemærket i Sverige. Så tager vi den til sommer, hvad der så skal ske. Jeg er åben for alt.

One Reply to “Max Fenger håber på en masse spilletid, og føler et lidt uafsluttet kapitel i OB”

Comments are closed.