Max Fenger: Lidt svært at komme ind på holdet igen

I opstarten til denne sæson så det ud til, at den unge offensivspiller, Max Fenger, ville komme til at spille en stor rolle for OB i denne sæson.

I de to første kampe startede han da også inde på en uvant plads på venstre kant, men i kamp nummer to blev han skiftet ud i pausen mod Randers, og han har ikke været i startopstillingen siden.

Efterfølgende har det også været lidt småt med minutterne, når han er blevet skiftet ind fra bænken, og han erkender også, at han har haft lidt svært ved at komme ind på holdet igen.

– Jeg startede inde i preseason og i de to første kampe, hvor vi også får fine resultater. Andreas har ment, der er nogle andre, der skulle starte, og han er også relativt ny træner, så han har skulle prøve nogle forskellige ting, og så har jeg haft lidt svært ved at komme ind på holdet igen åbenbart.

Du starter inde i de to første kampe på en helt ny plads. Er det ikke lidt hurtigt at finde ud af, at det ikke fungerer? Kan man ikke forsvare at sige, at du måske skulle have haft lidt mere tid?

– Jo, det kan man også godt sige. Det ved jeg sgu ikke. Det vil jeg også mene. Men han var en relativt ny træner dengang, og han havde måske også behov for at se andre an. At jeg så ikke er kommet ind på holdet sådan rigtigt igen, det er så det. Argumentet for at prøve nogle andre af på den position kan jeg godt forstå.

Den unge angriber fik sit store gennembrud i OB, da Jakob Michelsen var træner, og man lige pludselig satte sin lid til ham. Hans rolle på holdet er noget anderledes nu.

– Det er selvfølgelig ikke lige så fedt, som det har været, hvis man tænker tilbage på dengang. Men der er også sket meget siden da. Jeg er også sikker på, at på den lange bane er det angriber, jeg skal spille, og ikke kant.

– Jeg tror også, jeg kan få noget ud af at spille kant. At minutterne så ikke er der, det er selvfølgelig frustrerende. Der er ikke andet at gøre, end at fortsætte med at arbejde for at komme i startopstillingen igen.

I morgen spiller OB mod Helsingør i pokalturneringen, og ud fra dagens træning ser det ud til, at Fenger skal starte inde. Det glæder ham da også, hvis det er tilfældet.

– Hvis det er tilfældet, vil det selvfølgelig være rart, at skulle starte inde. Nu er det jo en pokalkamp, men det er stadig spilleminutter, man har brug for. Det er meget rart, hvis det er tilfældet.

Selvom Helsingør til dagligt spiller i 1. division, så kender Fenger alligevel noget til dem, da han har fulgt med i den næstbedste række i denne sæson.

– Ja, jeg har en god ven, der spiller i Fredericia, så jeg har fulgt en del med i toppen af 1. division i år, og de ser faktisk gode ud. Det er en af de værste lodtrækninger, vi kunne få, i forhold til de er et tophold i 1. division. De ser skarpe ud. Vi skal også spille på kunst derovre, så der er mange ting, der også kan spille til deres fordel, så det bliver en tæt kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *