Tverskov: Viborgs kampe har været vilde

OB måtte se sig besejret af AaB i den seneste kamp i Superligaen, og de skal forsøge at komme tilbage på sporet i denne weekend, hvor modstanderen er Viborg på udebane.

Spørger man holdets forsvarsgeneral, Jeppe Tverskov, så regner ham med, at der er lagt op til en tæt kamp i Jylland.

– Det bliver endnu en af de her tætte lidt sekspointskampe, som der efterhånden er en del af. Der ligger rigtig mange hold i midten, så det bliver endnu en af de der, hvor man rigtig gerne vil vinde for at kunne jagte top seks. Men hvis man ikke vinder, giver man også modstanderen, som man kæmper med, tre point. Det bliver en tæt kamp med en masse på spil.

Viborg er oprykkere i Superligaen i denne sæson, men de har ikke spillet som et typisk oprykkerhold, hvilket Tverskov dog ikke helt er overrasket over.

– Både og. De havde meget succes, og var meget stabile sidste år, og det har de taget lidt med over. Det kan godt være lidt vildt at se dem nogle gange. De har meget power og energi. Det har fungeret for dem sidste år, så det er klart, at de har taget nogle af de ting med.

Hvor kan vi gøre ondt på dem?

– Det har været nogle lidt vilde kampe med mange mål, og vi kan notere, at der er blevet scoret en del mod dem også, hvilket der sådan set også er mod os. Men i de der åbne kampe, hvis man scorer det første mål, og kampbilledet ændrer sig efter det, så kan du stå med en god hånd. Det er i hvert fald en af tingene.

– Det er også nemt at sige, vi skal spille på vores præmisser, men vi er nu engang bedst, når vi får det over på vores præmisser.

I midtugen spillede OB første gang i sæsonen til nul, da man slog Helsingør 3-0 i pokalturneringen, og det skal meget gerne overføres til Superligaen nu.

– Ja, meget gerne. Det ville være dejligt. Det har man hungret lidt efter som forsvarsspiller, så det håber vi, der kommer flere af.

Hvor vigtigt var det for selvtilliden, at vi spillede til nul?

– For os forsvarsspillere var det vigtigt at spille til nul, og for angriberne tror jeg, det var lige så vigtigt, at de var så effektive, som de var. Kampen var rimelig hurtigt afgjort, og det er både rart som forsvarsspiller og angriber, hvis vi kan gøre det så hurtigt.

Tidligere i denne uge blev der også trukket lod til den kommende runde i pokalturneringen, hvor OB skal op mod FC Nordsjælland på udebane.

– Nu begynder de højere rangerede klubber jo at komme med. Det er, som det er. Det kunne have været bedre, men det kunne også have været værre.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *