Østrøm: De sidste kampe har været svære

OB har indtil videre spillet fire kampe i Superligaen i denne sæson, og det er blevet til fire point efter en noget blandet start.

Den unge forsvarsspiller, Robin Østrøm, har været med fra start i alle fire kampe, og han er glad for, at den nye træner, Andreas Alm, har vist ham den tillid.

– Det har været lækkert. Det har været dejligt at mærke, at den nye træner har så meget tiltro til mig. Nu skal jeg bare fortsætte mit hårde arbejde, så jeg kan bevare pladsen så længe som muligt.

Det passer dig fint nok at det er på højre back?

– Ja ja, jeg tager imod så meget spilletid som muligt. Om det er højre back eller en anden plads, det er stort set ligegyldigt.

Østrøm har tidliger selv fortalt, at han helst vil spille som 6’er eller i det centrale forsvar, men han har nærmest været tvunget til at spille som højre back, da der ikke rigtig har været andre muligheder nu, hvor Ryan Johnson Laursen er skadet. Det generer ham dog ikke.

– Det generer mig overhovedet ikke. Jeg har det fint, som det er nu. Jeg prøver bare at spille så meget fodbold som muligt, så det generer mig overhovedet ikke. På ingen måde.

Der har ikke været nogle ændringer i bagkæden i forhold til sidste sæson, hvor den unge spiller fik sit gennembrud, og det ser han udelukkende som en fordel.

– Det fungerer godt. Vi har ikke fået nogle nye ind, og det betyder, at vi selvfølgelig kender hinanden, og har gode relationer til hinanden. Det gør det også nemmere for os inde på banen, at vi kender hinandens styrker og svagheder.

I de to seneste kampe mod FCK og FC Nordsjælland har man godt kunne se, at Østrøm til tider har været overmatchet, og han erkender da også selv, at det har været svært for ham.

– Det har været svært. Jeg har godt kunne mærke, at jeg har været presset på nogle af mine egne svagheder, bl.a. farten. Det har været svært, og jeg ved også godt, jeg har mange ting, jeg skal lære, og mange ting jeg skal arbejde på. Det har været meget hårdt.

Den unge spiller lader sig dog heller ikke gå på af, at der har været lidt kritik af hans præstationer i de seneste kampe.

– Jeg prøver at ignorere det så meget som muligt, og fokuserer på den næste kamp. Det påvirker mig ikke.

One Reply to “Østrøm: De sidste kampe har været svære”

  1. zortilo nrel

    Hello there, I found your blog via Google while searching for a related topic, your website came up, it looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *