Thrandarson: Det var en hård kamp

Her til eftermiddag spillede OB på hjemmebane mod Silkeborg i Superligaen, og det endte med en deler, da kampen sluttede 1-1.

Den islandske midtbanespiller, Aron Elis Thrandarson, var med igen efter at have siddet ude med en skade, og det var han glad for.

– Det var dejligt. Det var dejligt at være tilbage.

OB kom foran med 1-0, og selvom Thrandarson har stor respekt for Silkeborg, så mener han, at hjemmeholdet skulle have kørt sejren hjem.

– Det var en hård kamp for os. Silkeborg er et godt hold, måske det bedste hold på bolden i hele ligaen. Vi scorer til 1-0, og så skal vi jo bare vinde kampen.

I perioder af kampen stod OB temmelig dybt, men det var ikke en del af planen, der var lagt op til kampen.

– Nej nej. Vi vidste bare, det er okay, at Silkeborg har bolden, hvis det er langt væk fra vores mål. Der var for mange perioder, hvor de spillede gennem os, og de er et dygtigt hold. Men jeg er sindssygt skuffet, for vi klarede ikke kampen godt nok.

Det kunne godt se ud som om, at vi sad for langt fra dem?

– Det er svært at sige nu. Vi må se video af kampen. Vi får også chancer til at score til 2-0 på kontraangreb, men så kommer der et godt tryk fra dem, og de scorer til 1-1, og så har de nok momentum i slutningen.

– Jeg tror, 1-1 er et fair resultat, men jeg er sindssygt skuffet over, at vi ikke vandt.

Nu har OB spillet fem kampe i denne sæson af Superligaen, og her er det blevet til fem point.

– Vi ville gerne have haft mere, men det er en sindssygt tæt liga. Nordsjælland vinder over Brøndby på udebane, det kan ske i Superligaen, og nu skal vi møde Brøndby på lørdag, og de har to point, så nu må vi se frem til den kamp.

One Reply to “Thrandarson: Det var en hård kamp”

  1. zortilo nrel

    I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

Comments are closed.