Oliver Lund: Har meldt os ind i top seks ræset

Oliver Lund har ikke været med for OB i de seneste kampe, da han har siddet ude med en skade. Søndag eftermiddag var han dog på banen igen.

Det skete i hjemmekampen mod Randers, hvor OB hentede en sejr på 2-1, og det var en god oplevelse for forsvarsspilleren.

– Det var dejligt. Det var dejligt at være tilbage, og det var dejligt, vi fik en sejr på hjemmebane, og meldte os lidt ind i top seks ræset igen. Det var rigtig positivt.

Hvad synes du om kampen?

– Jeg synes, vi dominerer i første halvleg, og vi er uheldige med at komme bagud. Så får Sabbi scoret et fint mål. I størstedelen af anden halvleg synes jeg også, vi sidder på det, og til sidst får de presset lidt på, men vi afviser dem, så sejren var nogenlunde komfortabel.

Da Randers kom foran i første halvleg, var det efter en stor fejl af Oliver Christensen i målet, men Oliver Lund vil ikke pege fingre, for målmanden har været en sikker sidste skanse for OB.

– Vi skal huske, hvor god OC er, og hvor god OC har været i rigtig lang tid. Vi ved godt, hvilke kvaliteter OC har, og at det var et enkeltstående tilfælde. Han er nok selv den, der er mest træt af det, og i den situation handler det bare om at støtte op omkring sin holdkammerat, og det gjorde vi alle sammen. Vi rykkede tættere sammen på banen, og spillede resten af halvlegen rigtig godt.

– OC har gjort det så godt i rigtig lang tid, og han gør det stadig. Han har også en forrygende redning i anden halvleg, hvor han piller den oppe i hjørnet. På den måde er han jo også afgørende den anden vej, og det er sjældent, vi har noget negativt at sætte på ham, så lad os ikke gøre en for stor historie ud af det.

På det seneste har OB ikke tabt så mange kampe, men man har omvendt heller ikke vundet så mange. Derfor var det vigtigt, at der kom tre point på kontoen mod Randers.

– Det var rigtig dejligt. Det gav selvfølgelig et løft, det er klart. Det betyder noget i og med, at det er en direkte konkurrent, og der kun er tre point mellem os nu. Det betyder rigtig meget. Vi har spillet en del uafgjorte, og vi har været gode til at forsvare. Den her gang var vi både gode til at forsvare og til at få puttet den i kassen, så det var enormt positivt. Rigtig mange positive ting.

Sejren giver også holdet et skud selvtillid, og derfor mener Oliver Lund også, det er en fordel, at der er kamp igen allerede på torsdag mod SønderjyskE.

– Ja, det synes jeg. Vi skal tage det momentum, vi har lige nu, med ind til kampen på torsdag. Vi har set rigtig gode ud, vi har set rigtig stærke ud, vi er meget løbevillige, og vi arbejder hårdt for hinanden. Det skal vi klart tage med på torsdag.

5 Replies to “Oliver Lund: Har meldt os ind i top seks ræset”

  1. zortilonrel

    I’m still learning from you, as I’m trying to achieve my goals. I definitely enjoy reading all that is written on your blog.Keep the stories coming. I liked it!

  2. Europa-Road

    I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and magnificent user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

Comments are closed.