Tilskuere tilbage på stadion: Stor glæde hos klub og fans

Da Fodbolddanmark vågnede op i morges, var det til en meget glædelig nyhed om, at der igen fra næste uge kan begynde at komme tilskuere rundt omkring på de forskellige stadions.

Det er den såkaldte Superligaordning, der igen træder i kraft, og det betyder, at hvert stadion kan lave forskellige sektioner, hvor der må være 500 tilskuere i hver.

For OB betyder det helt konkret, at man fra næste uge kan lukke 5000 tilskuere ind til de tre sidste hjemmekampe i sæsonen, og det bringer stor glæde hos den kommercielle chef, Jack Jørgensen.

– Det er rigtig positivt. Det er en dejlig nyhed, vi stod op til her til morgen, at vi kan få vores fans tilbage på stadion igen.

Var det den aftale, du havde håbet på?

– Ja, det var det. Det var det helt sikkert, for jeg vidste godt, det ikke kunne gå fra nul til fuldt hus, så det her er et enormt vigtigt og stort skridt på vejen i forhold til at åbne op for fuld kapacitet igen.

– Så det er vigtigt for os, at det er Superligaordningen, og ikke det her med maks. 500. Men 5000 tilskuere på stadion kan også komme til at gøre en forskel, der er mærkbar.

Når OB spiller på hjemmebane mod Lyngby den 25., må der altså lukkes 5000 tilskuere ind, og det er lidt af et arbejde, der nu sættes i gang for at blive klar til det.

– Det vi er i gang med lige nu, det er planlægningen af åbningen af billetsalget, vi skal have kontaktet vores frivillige og vagter og den slags. Det har jo ligget stille i lang tid, så der er masser af mennesker, der skal kontaktes, for vi får rigtig meget brug for at få en masse mennesker ud, der kan hjælpe os. Der skal bruges ekstraordinært mange ressourcer i forhold til de restriktioner, der nu er. Det er en stor del af det.

– Så skal der selvfølgelig bestilles varer hjem. Fadøl og pølser og alle de her ting. Det er jo bare fedt.

Er det i virkeligheden et temmelig stort arbejde med så kort varsel?

– Ja, det er det selvfølgelig. Selvom vi har været klar til at være klar i lang tid, så er det jo begrænset, hvor meget man kan gøre, før man ved, hvornår det er konkret. Det er det så nu, der er trykket på den grønne knap, og så skal vi ud over stepperne.

– Men vi beklager os på ingen måde. Vi skal nok nå det. Vi har over en uge til det, og jeg har en masse dygtige folk til at løse opgaven, så vi er klar søndag den 25.

Hvad kommer det helt konkret til at betyde for OB, at man kan få de her 5000 tilskuere til de sidste tre hjemmekampe? Kan det mærkes?

– Det vigtigste i det her er jo, at vi kan samle fællesskabet igen. Det der med at være sammen om noget. Det der med at være sammen om at gå på stadion. Genopfriske alle de her gode ting, der er ved at være sammen på stadion, for det skal vi bruge til at bære ind i en ny sæson, for at genskabe den her begejstring og glæde, der er over at være sammen.

– Det er sindssygt vigtigt for os, at vi får lov til at slutte sæsonen af med tilskuer på stadion. Det skal være et godt afsæt til en ny sæson.

Det er selvfølgelig ikke kun hos klubben, det bringer stor glæde, at der nu igen kan komme tilskuere på stadion, det gør det selvfølgelig også hos fansene.

De Stribedes formand, Diana Larsen, jubler over udsigten til, at hun og hendes medfans igen kan komme til at støtte holdet fra tribunen.

– Det er dagens bedste nyhed. Det bliver fantastisk, og jeg er rigtig glad for, at det bliver 500 pr. sektion, og ikke bare de 500, som vi har været nede på. Det er for dyre omkostninger for klubben, kontra de folk der må komme ind. Så det andet giver rigtig god mening, som tingene er lige nu.

Diana håber på, at fanklubben kan gøre sig synlige på tribunen, men under hvilken form det vil være muligt, ved hun dog ikke endnu.

– Jeg håber jo på, vi igen kan blive lidt mere synlige og lidt mere deltagende på tribunen, og at folk på den måde også kommer til at mærke, at vi er her.

– Vi ved ikke så meget endnu omkring, hvad vi må i forhold til sang og tromme, men det får vi forhåbentlig en afklaring på her de kommende dage.

7 Replies to “Tilskuere tilbage på stadion: Stor glæde hos klub og fans”

 1. stornobrzinol

  Great work! This is the type of info that should be shared around the web. Disgrace on the search engines for no longer positioning this publish upper! Come on over and seek advice from my website . Thank you =)

 2. Melvin

  Greetings from Idaho! I’m bored at work so I decided
  to check out your site on my iphone during
  lunch break. I really like the info you present
  here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m amazed at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyways, good site!

 3. zortilonrel

  This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *