Tilskuerne viste deres utilfredshed efter kampen – Kasper Larsen ved ikke, hvad agendaen var

Mandag aften spillede OB på hjemmebane mod AaB, og her måtte hjemmeholdet igen gå fra banen uden en sejr, da AaB vandt kampen med 3-2.

Kasper Larsen var med fra start, og spillede alle 90 minutter, og han synes egentlig, at OB havde godt fat i kampen.

– Jeg synes, vi har overtaget i store dele af kampen. De har ikke så mange chancer, og scorer nærmest ud af ingenting. Så er det svært at vinde.

De scorer på nogle store fejl. Hvordan oplever du det?

– Personlige fejl sker i fodbold. Nu er det bare uheldigt, at det er sket to kampe i streg. Det har været ret afgørende. Det er svært at vinde kampe, hvis man har for mange af dem, så det skal vi selvfølgelig forsøge at minimere. Det er mennesker, der render rundt inde på banen, og gør deres bedste, så ’shit happens’.

Det var første gang, du spillede sammen med Ivancevic i det centrale forsvar. Hvordan var det?

– Det var fint. Vi har ikke spillet sammen før, så det er klart, at når vi får spillet sammen noget mere, og får bygget lidt mere på relationerne, så bliver det selvfølgelig stærkere.

Det var en kamp mere, hvor vi kom foran, og ikke vandt. Har vi problemer med at spille fodbold, når vi kommer foran? For det er jo efterhånden tit.

– Det ved jeg sgu ikke. Det er et godt spørgsmål. Det har også noget at gøre med at være kyniske. Vi afviger det pres, de kommer med i momenter. Efter de kommer på 2-2, kommer vi egentlig også fint ud af deres pres. Det er fejl af os, der skaber deres chancer, og det skal vi minimere.

– Jeg synes, vi spiller fint ud af deres pres, og de to 6’ere, Jeppe og Ayo, gør det rigtig godt i dag. Vi lægger godt pres på, men der er lidt problemer med at være kyniske.

Efter kampen stod der folk på tribunen, og råbte ’Vi er klubben – Hvem er i?’. Hvad tænker du om det?

– Jeg ved ikke, hvad deres agenda er. Jeg er OB’er helt ind i hjertet, og jeg gør alt for det. Så det ved jeg ikke, hvad de mente med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *