Tverskov: Vi kan byde Brøndby op til dans

Tidligere i denne uge spillede OB på udebane mod FC Midtjylland i returkampen i pokalturneringens kvartfinale, og her kom fynboerne med et skidt udgangspunkt, da man havde tabt den første kamp med 2-1 på  hjemmebane.

Det var et lidt amputeret OB-hold, der tog til Herning, og tabte 3-0, men spørger man Jeppe Tverskov, der selv spillede første halvleg, så synes han, at der var nogle gode ting i opgøret.

– Jeg synes egentlig, vi spiller en fin første halvleg, men det bar også præg af, at vi har nogle ret afgørende kampe nu her, og at vi fik et dårlige udgangspunkt. Så det er jo, hvad det er.

– Vi havde snakket lidt om, at der var gode muligheder for at spille frit. Vi var bagud fra start, og der var en del nye og en del udskiftninger. Vi havde snakket om, at man måske skulle tage en chance mere, end man plejer, og så synes vi egentlig, at der var nogenlunde tryk på dem, og vi har også en mulighed ved Hyllegaard, hvor vi kan komme foran.

Der var en del unge spillere på holdet i løbet af kampen, og Tverskov synes, det var fint at spille sammen med dem.

– Det var fint. Der var en masse nye, og det giver noget i forhold til, hvordan man står på banen, kommunikationen og sådan noget. Men man kan løse en masse med kommunikation, og det klæder mange af de unge, at vi fra start af kommer ud, og dirigerer med folk. Det hjælper både dem og os andre.

Der mangler to kampe i Superligaens grundspil, Brøndby på hjemmebane på søndag, og AaB ude i næste weekend, og de to kampe bliver skelsættende for OB’s sæson.

– De to næste kampe bliver jo lidt skelsættende for, om man har haft en god eller en dårlig sæson. Ét point kan afgøre, hvor man ligger efter sidste spillerunde, og det kan definere, om sæsonen har været god eller dårlig.

– Sidste sæson blev vi nummer syv, og det syntes folk ikke, var en god sæson. Forrige sæson blev vi nummer fem, og der mente folk, vi havde en god sæson, fordi vi endte med at komme med i det her Mesterskabsslutspil. Det er vi jo godt klar over, og det er der 4-5 andre hold, der også godt er klar over. Det bliver to tætte kampe.

Hvad skal vi være gode til for at vinde over Brøndby på søndag?

– Vi skal først og fremmest være klar over, hvad det er, Brøndby er rigtig gode til. De er både gode på bolden, har nogen der er rigtig dygtige til at bygge op, og så har de også nogle hurtige drenge i omstillingerne. Det handler om, at man ikke bliver fanget, så man efterlader en masse bagrum, men også at de ikke kommer til at spille forbi vores første pres, så de kan løbe på halve baner ned mod vores mål.

OB ligger lige nu nummer seks i Superligaen på en bedre målscore, og man kan derfor selv afgøre, om man skal med i Mesterskabsspillet, og Tverskov er glad for, at man selv kan afgøre det.

– Ja, det er det. Det må også være målsætningen, at vi kan gå ind til den sidste kamp mod AaB i Aalborg med muligheden for selv at afgøre det.

Brøndby er vel heller ikke bedre, end at vi kan slå dem?

– Det synes jeg heller ikke. Man skal selvfølgelig have respekt for, hvad de er gode til, og de er også inde i en god stime. Det er selvfølgelig noget, man skal kigge på, og ikke bare lukke øjnene for, men jeg synes sagtens, vi kan byde dem op til dans.

7 Replies to “Tverskov: Vi kan byde Brøndby op til dans”

  1. stornobrzinol

    The very crux of your writing while appearing reasonable in the beginning, did not really sit properly with me after some time. Somewhere throughout the sentences you were able to make me a believer but only for a while. I nevertheless have a problem with your leaps in assumptions and one would do nicely to fill in all those breaks. In the event that you actually can accomplish that, I could undoubtedly be amazed.

  2. https://g.page/fokuszpalyazat

    Can I just say what a reduction to find somebody who really is aware of what theyre talking about on the internet. You definitely know the right way to deliver a difficulty to light and make it important. More individuals must read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more in style because you definitely have the gift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *