3 dage tilbage: Ryan Johnson: Hold øje med mig

I dag er der kun tre dage til Superligaen går i gang igen for OB’s vedkommende, når de forsvarende danske mestre fra FCK kommer på besøg i sæsonens første kamp.

Ryan Johnson Laursen, der forlængede sin kontrakt med OB kort før ferien, glæder sig til at komme i gang igen, og han er klar i spyttet omkring, hvad fansene kan forvente af OB i den kommende sæson.

– Lidt af det samme. Et hold med god power og dynamik der søger at spille frem, og gerne vil skabe noget. Specielt når de andre er i ubalance, vil vi gerne skabe noget, men vi skal også være gode til at have bolden og skabe spillet, når der er hold, der stiller sig helt ned.

Det er fjerde uge, truppen er samlet på, efter de kom tilbage fra ferie, og der er da også en rigtig god stemning i omklædningsrummet forud for sæsonstarten.

– Den er rigtig god. Der har ikke været den store udskiftning, så det er meget de samme spillere. Dem der er kommet ind, er faldet lige ind. Den er stadig god, men folk ved stadig, hvad det handler om, og er gode til at stille krav til hinanden, når vi går på træningsbanen.

Ryan Johnson Laursen har for alvor lagt skaderne bag sig, hvilket han beviste i sidste sæson, hvor han spillede 30 af de 36 kampe i Superligaen, og succeskriteriet for ham i den kommende sæson er, at krydre hans spil lidt med nogle mål og assists.

– Først og fremmest at det går holdet godt. Hvis det går godt for holdet, præger det også ens eget spil, så det er det overordnede mål. For mig selv synes jeg, at jeg har basen i orden nu, og jeg ved nogenlunde, hvad jeg leverer hver gang. Jeg vil gerne krydre det med lidt ekstra i form af mål og assists. Blive endnu skarpere både i nærheden af vores felt og i nærheden af de andres felt.

Hvilken spiller i truppen skal vi især holde øje med i den kommende sæson?

– Jeg siger mig selv. Ryan Johnson Laursen.

Den første kamp i sæsonen er som bekendt en hjemmekamp mod FCK, og Ryan regner med, at det godt kan blive en lidt rodet og nervøs affære.

– Jeg tror, det bliver et lidt mere rodet kampbillede, end man er vant til. Der er altid noget premierenerve over de første kampe, det går altid lige en tand hurtigere, end man husker. Det giver nogle småfejl. Det bliver en intens kamp, og jeg tror, den bliver tæt lige til det sidste. De sidste 20 minutter er altid meget åbne, fordi folk er trætte til sidst, så der kan godt ske ting og sager, og helst med OB med dem, der står med overhånden til sidst.

Hvordan er din generelle følelse forud for den nye sæson?

– Den er god. Det er ligesom sidste år, men jeg synes, der er lidt mere bund i vores hold nu, og vi har lidt mere robusthed med os. Vi har spillet systemet i noget tid nu, og vi har lagt nogle ekstra lag på, og det tror jeg også, gør, at vi står endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *