4 dage tilbage: Greve vil vise Vendsyssel hvem der bestemmer

Der er fire dage tilbage, før vi tager til Vendsyssel, og spiller den første Superligakamp i den nye sæson, og de spiller deres første Superligakamp nogensinde.

I dag bringer vi et interview med Mathias Greve, og den teknisk dygtige kantspiller glæder sig til, at der igen skal spilles om point.

– Jeg glæder mig sådan set bare til at komme i gang og spille om point igen. Nu har vi haft en periode med nogle træningskampe, og det har set godt ud, men nu skal der noget på spil, og det glæder man sig altid til. Det er en speciel følelse.

Han mener, at klubbens fans i den kommende sæson kan forvente, at OB kommer aggressive ud til kampene, og så håber han på, at der bliver scoret en masse mål.

– De kan forvente, forhåbentlig det vi har set i store dele af vores træningskampe, at vi er et hold, som gerne vil komme aggressivt ud til kampen og gerne vil spille en aggressiv form for fodbold. Et hold som gerne vil op og presse modstanderen og på den måde blive farlige. Forhåbentlig en masse mål og flot spil.

Greve mener, at spillerne har taget godt imod de ideer, der er kommet fra det nye trænerteam, og stemningen i truppen er god dorud for den nye sæson.

– Jeg synes, den er rigtig god. Der er blevet taget rigtig godt imod de nye ideer, som trænerteamet har haft, og jeg synes generelt, at der har været et rigtig godt niveau til træning. Folk vil gerne vise sig frem, og har været åbne og modtagelige overfor de nye tiltag.

Greve har endnu ikke sat sig de store mål for den kommende sæson, for lige nu gælder det bare om at komme på holdet til kampen mod Vendsyssel.

– Det ved jeg ikke. Det tænker jeg, at man tager lidt hen ad vejen. Først og fremmest er det at komme til at spille, og det starter allerede på søndag mod Vendsyssel, hvor målet er at komme til at spille fra start. Men ellers kommer der nogle mere konkrete mål senere hen, det skulle gerne være noget med nogle flere mål og assists i forhold til sidste sæson.

Han mener, der er flere spillere, der har vist sig godt frem i opstarten, men Greve mener dog, at man skal holde særligt øje med den unge angriber, Mathias Jørgensen, i den kommende sæson.

– Jeg synes, der er mange, der har vist sig godt frem her i opstarten. Jeg synes, at vi har en spændende angriber i Mathias Jørgensen, der har vist, at han har nogle kompetencer, der kan være gode i forhold til, at han er rigtig god til at presse modstanderen, fordi han har en enorm hurtighed. Jeg synes også, han har vist, at han er målfarlig, men også at han i form af den her hurtighed kan komme frem til chancer, hvor han kan løbe lidt fra nul. Det er bare at slå en lang bold derned, og så kan han komme fri. Det synes jeg, har set spændende ud. Men egentlig synes jeg, at vores angribere har virket skarpe her i opstarten, så forhåbentlig kan vi forvente nogle mål fra dem.

Der er fire dage tilbage, inden vi tager hul på sæsonen mod Vendsyssel, og selvom Greve mener, det bliver en svær opgave, så vil han vise oprykkerne, hvem der bestemmer.

– Jeg forventer en enorm svær kamp. Det er et hold, der skal op og spille deres første Superligakamp, og det er altid specielt. Der vil være en virkelig god stemning og en eufori omkring alt, hvad de kommer til at gøre i den kamp. Vi er oppe mod et hold, hvor der vil være så meget begejstring, og den begejstring skal vi forsøge at få lukket ned for. Det vil give dem enormt meget energi, fordi det er så nyt og så stort for dem, så vi skal ud og vise, hvem der bestemmer.

OB har spillet fem træningskampe her i opstarten, som allesammen er vundet, og det er en af grundene til, at Greve har en god fornemmelse for sæsonen.

– Jeg går ind til sæsonen med en rigtig fin følelse. Jeg synes, vi har haft en rigtig god opstart, vi har vundet alle vores kampe, og så har vi haft nogle rigtig gode træningsuger, så jeg synes alt i alt, at det er en god fornemmelse.

18 Replies to “4 dage tilbage: Greve vil vise Vendsyssel hvem der bestemmer”

 1. Monica

  Heya! I realize this is kind of off-topic
  however I had to ask. Does building a well-established website like
  yours require a large amount of work? I am completely new to operating a blog however I do write in my journal daily.
  I’d like to start a blog so I can share my experience and feelings online.

  Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring bloggers.
  Thankyou!

 2. Pingback: keto gravy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *