Årets tyveri udeblev i Haderslev

Lad os bare starte med at erkende det.. Havde vi vundet kampen mod SønderjyskE, havde de anmeldt os for tyveri. Det havde været hamrende ufortjent.

Når det så er sagt, så kan det sgu ikke være rigtigt, at vi ikke kan finde ud af at holde en føring på 2-0 hjem med mindre end et kvarter tilbage af kampen.

Gu fanden er det da ærgerligt, at de udligner, i noget der ligner det sidste sekund, men det er personlige fejl, der er skyld i bege deres mål, og vi var altså på ingen måde gode nok til at forsvare føringen og vinde kampen.

Gennem hele kampen spillede vi forudsigeligt og idéforladt, og vi spiller os vel reelt kun frem til én rigtig målchance, som Greve sparker lige forbi stolpen.

Alle mål tæller jo, men det første mål vi scorer, på Festersens frispark, er jo et totalt lykketræf. Det er jo et dårligt sparket frispark, som sidder lige i hænderne på målmanden, hvis ikke den bliver rettet af. Det er 1 ud af 100 gange, sådan en går ind.

AK’s straffespark er til gengæld godt sparket. Den sidder helt ude, hvor målmanden nærmest aldrig kan nå den. Men i åbent spil kommer vi frem til intet.

Til gengæld kan vi IGEN glæde os over, at vi har Superligaens bedste målmand, da han igen disker op med flere gode redninger, der redder os point.

En af de ting der undrer mig mest, er, at Ryan Johnson Laursen selv udtalte til torsdagens træning, at han ikke var klar til at spille kamp fredag. Aligevel blev han udtaget til truppen, og han blev så også sendt i kamp allerede efter 5 minutter.

Det kan også undre lidt, at Rasmus Festersen startede inde. Han bliver skiftet ud i slutningen af 1. halvleg, fordi han hoster blod op. Efter kampen hører man så, at man godt vidste, han var syg, men man troede, han kunne spille.

Man har flere gange hørt Kent sige, at spillere der ikke er på 100%, ikke bliver udtaget til truppen. Men det er da umiddelbart en sandhed med modifikationer.

Når man snakker om spillere, der ikke er på 100%, kan man ikke undgå at snakke om Joan. Fysisk er han måske på 100%, men han giver sig i hvert fald ikke 100%. I fredagens kamp lignede han i hvert fald ikke en, der gider at kæmpe og spille for OB, og det passer vel også meget godt med rygterne om, at han ikke vil forlænge sin kontrakt. Hvis det er tilfældet, så bør vi gøre alt, hvad vi overhovedet kan, for at sælge ham, inden transfervinduet lukker.

Alt i alt var det en skidt kamp, og selvom vi var foran med 2-0 så langt henne i kampen, så var det på ingen måde ufortjent, at SønderjyskE fik 2-2. Casper Nielsen måtte gå ud med en skade, Festersen måtte gå ud med sygdom, og det blev lige toppet af, at Kenneth Emil nu risikerer karantæne for hans infight med Hans Jørgen Haysen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *