Træning 24. august 2017

Vi var igen i dag forbi træningen i Ådalen, og da vi ankom kl. 09.55, var spillerne allerede ude. Den eneste der manglede var Rasmus Jönsson, det blev inde. Både Ryan Johnson og Jeppe Tverskov trænede fuldt med sammen med de andre.

Efter lidt løb til at starte med blev der lavet nogle øvelser, som er meget svære at fortælle om. Spillerne blev delt op i 4-5 hold, og så mindede det mest af alt om noget ølstafet, hvor man skulle løbe med bolden i hænderne, og sparke den ned til den næste, og efter lidt tid skulle man ikke løbe med bolden i hænderne mere. Det havde ikke meget med fodbold at gøre, men det vakte i hvert fald stor jubel hos det hold, der vandt.

Det varede i 20-30 minutter, og herefter blev der spillet på to mål. Det var svært at udlede noget af det omkring startopstillingen i morgen, for der blev byttet lidt rundt.

Til at starte med stod AK og Helenius og lavede skudtræning sammen med Bredahl og Oliver Christensen, mens de andre spillede, og efter et stykke tid blev de byttet ud med Festersen og Yao.

Det hold der skulle være ‘Førsteholdet’, fik at vide af Kent Nielsen, at de skulle ‘Spille bredt, tilbage og så dybt’, men han var bestemt ikke tilfreds med dem hele tiden. Der var ikke rigtig nogle af angriberne, der fik vist sig frem, og i den øvelse blev der ikke scoret nogle mål.

Der kom lidt mere gang i spillet, da de blev delt op i tre hold, og skulle spille på en mindre bane, men den voldsomme tænding kom dog aldrig.

Det er meget svært at komme med et bud på startopstillingen til kampen mod SønderjyskE, og det overrasker mig, at Ryan er udtaget til kampen, da han selv udtrykte, at han ikke spillede i morgen.

Barrett ligner en mand, der banker kraftigt på til en plads i startopstillingen, men jeg tvivler på, at Kent vælger at spille ham fra start.

Vi var også forbi for at besigte vores nye kunstbane. Den ser virkelig lækker ud, og der kan spilles på den fra på mandag.

16 Replies to “Træning 24. august 2017”

  1. Xdgsos

    It can also be a component transfusion to slash into more verse around the us and electrolyte of a substantial in proffer to see which on tap laryngeal effects are readily obtainable, and how they can other you. http://slotswinxb.com Ldtdig jigpbc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *