AK: Hattrick er noget man husker

Superligaen har ligget stille i to måneder, og i dag var pausen endelig forbi, da OB spillede den første kamp i 2018 på hjemmebane mod Helsingør.

For de fynske fans blev det en sjov oplevelse på Stadion, da OB gik fra banen med en sejr på hele 6-1, og for angriberen, Anders K. Jacobsen, var det også sjovt på banen.

– Ja, det var det nok. Jeg ved ikke, hvor sjovt det var for jer, men det var meget tilfredsstillende for os. Vi kommer godt fra land, og vi får scoret en masse mål, så det var en god dag, siger AK til OBstruktion.

Det må betegnes som en rigtig god start på foråret for OB, og AK synes da også, det er godt at være i gang med Superligaen igen.

– Lige i dag er det jo glimrende. Det betyder en masse at få scoret nogle mål, og det skal jeg lige glæde mig over, og så begynder vi at kigge frem mod Nordsjælland, som er en ny opgave næste weekend.

Med 6 scoringer viste OB, at de kan være effektive foran modstanderens mål, og det er da også noget af det, AK vil fremhæve efter kampen.

– Jeg synes, vi er effektive, og vi får spillet bolden fint frem af banen. Generelt er vi i kontrol, og jeg synes også, vi er bedre end Helsingør over hele banen. 6-1 ved jeg ikke, om er fortjent, men vi var effektive, og det var dejligt at komme i gang, som det skete i dag.

AK tegnede sig selv for 3 af vores 6 mål, og han fortæller da også, det betyder noget for en angriber, når man scorer et hattrick.

– Det betyder en del. Det er jo sådan noget, man kan huske tilbage på, og det er anden gang, jeg har gjort det i min tid i OB. Det kan være, man lige husker det lidt ekstra, og det betyder også noget for sæsontotalen. Det pynter jo.

 

12 Replies to “AK: Hattrick er noget man husker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *