AK: Vi skal vinde over Helsingør

Dagens træning var den første hjemme i Ådalen efter træningslejren i Spanien, og det var nogle lidt andre temperaturer, end spillerne efterhånden havde vænnet sig til.

Vi fangede Anders K. Jacobsen efter træningen, og han havde været glad for træningslejren, som han mener, har været god for truppen.

– Det var dejligt. Vi kommer væk fra de her omgivelser, hvor vi primært har trænet på det konditionelle, og så kommer vi ned, og spiller de sidste træningskampe inden turneringsstart. Vi tilbringer en masse tid sammen, og den vej rundt er det også vigtigt for truppen.

I Spanien spillede vi mod Odd Grenland og IFK Göteborg, og selvom vi tabte begge kampe, så mener AK, at der er nogle ting, vi kan tage med os.

– Ja, jeg synes især i anden kamp, at der er mange ting, vi kan tage med hjem til Superligaen og bruge til noget i de kampe, der venter os dér. Resultaterne ser måske lidt dumt ud, og det er vi heller ikke tilfredse med, men jeg synes, der er perioder i kampene, som vi kan være tilfredse med, og så skal vi lige stramme lidt op. Nu vinder vi over Helsingør, og det er jo det vigtigste.

I begge kampe startede AK og Rasmus Festersen inde i front, og der kan da også godt være et godt samarbejde mellem de to angribere.

– Det er fint. Vi har været her i lige lang tid, og vi har spillet en masse kampe sammen, så det er ikke noget problem. Vi skulle nok kunne finde ud af det.

På søndag spiller vi så forårets første kamp på hjemmebane mod Helsingør, og hvis man spørger AK, så er der da også kun én ting, der tæller, når vi går på banen til den kamp.

– Det er jo altid spændende, nu har vi jo løbet og trænet. Vi SKAL være klar, og vi skal slå Helsingør. Det er det, vi skal måles på. Hvis vi ikke slår Helsingør, er vi ikke, hvor vi skal være, og hvis vi vinder, så kan vi bygge videre på det. Fokus er på tre point, og så er det sådan set lidt ligegyldigt, hvordan det sker, men vi håber selvfølgelig, at vi har styr på vores ting. De tre point er virkelig vigtige.

AK er vores topscorer med syv mål i efteråret, men han kan ikke sætte tal på, hvor mange mål han skal score i foråret, før han bliver tilfreds.

– Jeg tror ikke, der er så mange, der sætter tal på. Det er noget, man tager løbende. Jeg tror aldrig, du bliver tilfreds som angriber, for du kan ikke undgå at brænde chancer, og det vil irritere dig. Jeg er selvfølgelig glad for de 7 mål, bortset fra jeg skulle have scoret flere. Men med det år jeg kom fra, er jeg glad for det udgangspunkt, hvor jeg er kommet fint fra land, men tilfreds det er jeg ikke.

 

16 Replies to “AK: Vi skal vinde over Helsingør”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *