Fellah vil gøre sig gældende med det samme

Mohammed Fellah skiftede til OB til slut i transfervinduet, og han kom derfor til Spanien i sidste uge, hvor holdet var på træningslejr.

I dag trænede han så for første gang i Ådalen, og vi fik en kort snak med ham, da træningen var overstået.

Fellah har flere gange været sat i forbindelse med OB, hvor det ikke blev til noget, men han mener selv, at det var det rigtige tidspunkt at tage til OB nu.

– Jeg følte, det var rigtigt nu. Det var sådan, at jeg ikke spillede ret meget for FC Nordsjælland. Jeg ville gerne til OB, og endelig skete det, at klubberne blev enige.

Den norske spiller er stadig ny i truppen, men han slår fast, at der er blevet taget godt imod ham, og han kan godt lide hans nye holdkammerater.

– De har taget godt imod mig. Jeg har fået nogle gode holdkammerater, kan jeg allerede mærke. Det er nogle fine folk i omklædningsrummet.

I første omgang er Fellah blevet hentet på en lejeaftale, der gælder for resten af denne sæson, og han ved da også godt, hvad han vil opnå i klubben frem til sommer.

– Mine ambitioner er at hjælpe holdet med mine kvaliteter, så vi kan nå top 6 sammen.

Det seneste år i FC Nordsjælland har Fellah ikke spillet ret meget, men han synes ikke selv, han er ude af træning. Det eneste han mangler, er nogle kampe.

– Træningsmæssigt ser det godt ud. Jeg har trænet godt, men jeg har ikke spillet kampe i lang tid, så jeg skal bare have nogle kampe i benene, så jeg kan komme i kampform.

Da Fellah kom til klubben, meldte OB ud, at han nok ikke kunne gøre sig gældende på holdet lige med det samme, men Fellah mener selv, at han kan gøre sig gældende hurtigt.

– Jeg regner med, at jeg kan gøre mig gældende allerede på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *