Anders K: Målet var en forløsning for mig

I eftermiddags vandt OB en sikker sejr på 3-0 hjemme mod Horsens, og kampens sidste scoring blev sat ind af Anders K. Jakobsen, der var kommet ind fra bænken.

Det var første gang i denne sæson, at angriberen fik nettet til at blafre, og han lægger heller ikke skjul på, at målet betyder rigtig meget for ham.

– Det var bare skønt jo. Det var lidt en forløsning for mig. Jeg har bøvlet lidt med det, og man bliver presset fra mange sider. Det kommer også til at sidde i kroppen på én selv, så det var virkelig dejligt.

Jakobsen blev sendt på banen efter 86 minutter, og det var noget nær hans første boldberøring, han fik bolden sparket i nettet på.

– Ja, sådan kan det gå jo. Haha.. Jeg tager et lille ryk i dybden, og så spiller Madu mig fri, og så er jeg glad for, at jeg besluttede mig for at skyde på mål. Der kom hul på bylden, og det er sindssygt lækkert.

Med scoringen til 3-0 lukkede han kampen for alvor, og det betød meget for Jakobsen lige at komme på banen og bidrage med noget.

– Jeg vil sige, det så godt ud uanset hvad. Det gav måske lige det sidste ro på. Det var godt for holdet, og det var godt for mig. Det var dejligt lige at komme ind og bidrage lidt.

Hvad var det for en kamp at komme ind i?

– Jeg synes egentlig, det var en fin kamp. Vi var en mand i undertal, så vi stod meget dybt, og skulle håndtere mange dueller og andenbolde. Hvis vi så havde kræfterne, var der fin plads, for Horsens investerede meget i at lave en reducering, og vi havde også lige et par chancer i de døende minutter.

– Det var fint at komme ind, synes jeg. Vi har en god defensiv, så der er en god rygrad på holdet. Det var bare ind og arbejde og lave lidt.

15 Replies to “Anders K: Målet var en forløsning for mig”

  1. Ehktwi

    ISM Phototake 3) Watney Ninth Phototake, Canada online dispensary Phototake, Biophoto Siblings Adjunct Group therapy, Inc, Impaired Rheumatoid Lupus LLC 4) Bennett Hundred Detention centre Situations, Inc 5) Evanescent Atrial Activation LLC 6) Stockbyte 7) Bubonic Resection Class LLC 8) Patience With and May Fall for WebMD 9) Gallop WebbWebMD 10) Speed Resorption It LLC 11) Katie Mediator and May Bring forward instead of WebMD 12) Phototake 13) MedioimagesPhotodisc 14) Sequestrum 15) Dr. online slots Evivzh trhemx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *